Проблем с климатроника - тракане
Проблем с климатроника - тракане
Колеги, колата си я взех с този проблем. Като е пуснат нещо чатка и колкото повече я вкарам в обороти, толкова повече почва да трака. Не е от ролката или обтегача (не знам така ли се наричаше), а ми казаха майсторите, които и смениха консумативите, че със слушалки са я прослушали и шума е от компресора. За мое щастие единият майстор има същия компресор и за 200 лева ще ми го даде + монтажа. Чух обаче за сервиза на Импас, че много ги разбирали та се чудя дали да не отида и да го погледнат, то така или иначе фреона трябва да се издърпа, защото си духа студено няма проблеми с охлаждането. Въпроса ми конкретно е дали си заслужава да оправя компресора, ако е поправим, или е по-добре направо да сложа другия за тези пари?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Проблем с климатроника - тракане
Може на твоя да чатка лагера на Компресора!Свържи се с ZFA159,ще ти свърши работа човека! 

- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с климатроника - тракане
Ако излезе за лагер(в което съм 90% сигурен) според написаното от тебе, по-добре си ремонтирай твоя си компресор, че другия не го знаеш в какво състояние е и е много възможно да го монтирате и в близко бъдеще да замине и той!!!Лагера е скъп към 40-50лв и сложи смяната му( там според сервиза където ще го правят или ако не си го сменяш сам).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”