интересува ме дали е възможно да се сложи на голф 2 гти газова уредба за пълна инжекция извинявам се за тъпия въпрос но сам нов в бранша мерси предварително.
ох колегите те питат за код на двигател.гти е друго.все едно да те питат какво пиеш и ти да кажеш яйца от щтраус... поне 10 различни двигателя има голф2 гти.
Колега не ти разбрах точно въпроса. Но все пак. Имам голф 2 1.8 пълна инжекция 112 к.с. и от 2001 г. го карам с обикновена газова, която превключва на 2 000 об./мин. Досега не съм имал проблеми. Когато слагах газовата на колата /2001 г./, газовите инжекциони струваха по 10 000 лева. Сам си направи сметката.
пак не позна това е модификацията/типа на голф-а както ти казаха в големия талон го пише точка Р5 2-3 букви са ако е механична инжекция не може да се сложи газов инжекцион ако е електрическа инжекцията може двигателите с ел. инжекция са: PB,PF,1P,PG,1H
Май ще става дума за PF, като моя. Да, може да се постави обикновена газова, но трябва да се настрои много добре центровката на запалването за да няма гърмежи и изкривена клапа на дебитомера.