Въпрос Голф 3 двигател?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос Голф 3 двигател?
Здравейте искам да попитам какъв код е двигателят на голфа в тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details и дали е удачен за обикновена АГУ.
- Serjinio20
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос Голф 3 двигател?
колата е 1.6 и е идеална за газ.... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Кода на ДВГ-то е ABU перфектен мотор за газификация
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Цената на колата не е реална...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
По-скоро е АЕА, което е наследник на АБУ. Пак е идеално за газ. Все пак попитай продавача какъв е кодът на мотора. В негов интерес е да ти го каже. Ако се направи на луд, му кажи, че изпуска клиент и му затвори телефона без да му се обясняваш 
О, сега видях цената. Бягай от тая кола. Ако ти я даде за 2000 тогава я вземи
Не си заслужава толкоз пари тази кола
За някой лев отгоре вземи Пасат Б4 с хубав мотор, пред тоя голф. Просто не си заслужават парите за него.

О, сега видях цената. Бягай от тая кола. Ако ти я даде за 2000 тогава я вземи

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси за отговорите. То е ясно, че цената е супер издута и никои няма да даде тези пари за този голф 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е от Гррмания, Австрия, или Швейцария риждътъ вече я е налазила. Ако е от Италия, маслената помпа, лагери и бутала са пътници.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Гледах в мобилето,пасатите станали по 2 бона...чак ми се иска да продам моя и да взема друг
даже и венто за 1400 видях

-
- Автомобил:
- Двигател:
cena kola ne kara нали знаеш колкото по евтино толкова повече въпроси читава ли е , пък и да не е евтина въпросите пак си остават ....
на въпроса ти за обявата не я взимай за мен това не е добро , двигателите като буквички могат да въдат доста но това няма никакво значение, за мен не са добри каквито и да са те ... за газ да можеш да сложиш обикновена газ на това което си посочил без проблем , само че какво от това че можеш не виждам плюса от цялата тая работа, какво като сложиш евтина газ и имаш разход 20 на 100 щото е лош двигателя , инжекциона, годината на производство ако щеш ... това за мен са неща по важни ... търси нещо по ново
на въпроса ти за обявата не я взимай за мен това не е добро , двигателите като буквички могат да въдат доста но това няма никакво значение, за мен не са добри каквито и да са те ... за газ да можеш да сложиш обикновена газ на това което си посочил без проблем , само че какво от това че можеш не виждам плюса от цялата тая работа, какво като сложиш евтина газ и имаш разход 20 на 100 щото е лош двигателя , инжекциона, годината на производство ако щеш ... това за мен са неща по важни ... търси нещо по ново
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тоя разход за всички коли с тоя блок и мотор ли важи? Моята не съм забелязал да гори толкоз.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
i3v3a3n написа:...
Бахмааму..

-
- Автомобил:
- Двигател:
а бе дадох го за пример това просто много ясно че въпросната картинка не харчи толкова ...идеятга ми беше че по картинка кола не се избира или по цвят
... дадох съвет просто, всеки сам си решава като не го харесвате не го приемайте
в тея обяви много се спекулира да не се окаже че вместо от 96 година по номера на рамата после в кат му запишат година на производство 92 -93 или каквато и да е но не и тази за която е обявена

в тея обяви много се спекулира да не се окаже че вместо от 96 година по номера на рамата после в кат му запишат година на производство 92 -93 или каквато и да е но не и тази за която е обявена
- snupeca
- Контакти:
Годината няма да е 92-93г, тогава е ABU а това е AEA, но и при условие че всичко написано в обявата е вярно, пак не си струва 3к. Има къде по-добри алтернативи за тея пари в момента.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
snupeca написа:Годината няма да е 92-93г, тогава е ABU а това е AEA, но и при условие че всичко написано в обявата е вярно, пак не си струва 3к. Има къде по-добри алтернативи за тея пари в момента.
Колата изглежда много добре.Че е надута цената няма спор,но има и коментар.
- snupeca
- Контакти:
Първата в Cars-a http://www.cars.bg/u664398 Няма място за сравнение даже, а за голфове не ми се и рови - сигурно има поне 2500 по-добри от тази на колегата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”