СКОРОСТИ-ПРОБЛЕМ
СКОРОСТИ-ПРОБЛЕМ
Здравеите колеги,преди малко ми се наложи да иляза и на връщане ми се случи следното-наложи се да превключа от 3 на 2 и1 и1влена много трудно спрях и изключих от скорост,но после край.Абсолютно на никоя нещеше да включи угасих и след 5мин.се едно нищо не е било идеално включване междудругото валеше и имаше локви.Колата е Г3 1.6,някакви идей.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Има и един друг вариант който може да прозвучи тъпо но на мен ми се е случвало когато имах 2ка (а както се знае принципа е един и същ).Тампона на скоростната кутия ми се беше скъсал и двигателя явно се беше изместил на страни и нещеше да включи никоя скорост и това го правеше когато си поиска докато го разбрах че бил скъсан и го смених.Така че може да си го провериш за всеки случай става много лесно,просто хващаш скоростната с кутия с ръка от долу и дигаш на горе ако мръдне "бинго" 

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Колега знаеш ли че ако е скъсан тампона на скоростната кутия ако я хванеш отдолу и я дръпнеш нагоре целия двигател се повдига с около 10-15см и става без много голямо усилие ако не вярваш си развий болта на тампона и дръпниradotom написа:rusiq_24 написа:...
![]()
Бате, ти освен, че си рус, трябва и да си бая як, бе!
Аз опъвах като ненормалник навремето при развити тампони и едвам я поклащах ... пак на Г2.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”