Здравейте,преди време имах проблем с катализатора.Правих едни преправяния,слагах права тръба,връщах катализатора и сега явно е здал багажа понеже при едни определени обороти дрънка нещо в него.Мислих си,че е от предпазната ламарина и да получава някакви вибрации,но не е в нея пробема.Самия той подрънква вътре и е много дразнещо.Ако сложа тръбата металния звук си е на лице.Попаднах на един сайт,в който видях нещо много интересно.
http://drive.bg/product_info.php?cPath= ... 702228d00a
Това за мен е катализатор,но дали наистина е такова не мога да разбера.Прилича си по предната част(самото захващане).Някой знае ли това дали е катализатор и дали ще ми направят проблем при ГТП ако не съм с оригиналния катализатор,а с това от този сайт?
Колата ми е голф 3 1.8 АБС.
Изпускателна система
- Pavlikenski_92
- Автомобил: Audi A3
- Двигател: ABS 1993
- pomeoo
- Автомобил: MK3
- Двигател: ABD
- Контакти:
Re: Изпускателна система
Колега, този дразнещ шум ти идва от катализатора, най-вероятно вече си е изпял песента....!
Подмяната на катализатора е възможна с "Резонаторно гърне" и всичко заспива.
Гледам, че си от Павликени, колегите от там да кажат къде е най-добре да ти направят ремонта по колата.

Подмяната на катализатора е възможна с "Резонаторно гърне" и всичко заспива.
Гледам, че си от Павликени, колегите от там да кажат къде е най-добре да ти направят ремонта по колата.

- Pavlikenski_92
- Автомобил: Audi A3
- Двигател: ABS 1993
Re: Изпускателна система
Бях пускал една такава тема и ми е ясна работата с "Резонаторното гърне".Тогава много добре ми обясниха как става номера с него,но така или иначе дали резонатор дали това което предлагат в този сайт който съм показал все около тези пари се въртят нещата.Бих могъл и сам да сменя катализатора.Просто искам да знам дали това в сайта е катализатор или е заместител демек "резонатор".Гледам марката е Walker би трябвало да е добра.Лично аз нямам впечатление от тази марка,но е известна.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”