Амортисъори от Голф 2 на Голф 3 възможно ли е ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
brankovv
Автомобил:
Двигател:

Амортисъори от Голф 2 на Голф 3 възможно ли е ?

Мнениеот brankovv » Пет 22 окт 2010 10:20

Колеги както виждате от малкото резюме в ляво от написаното до тук от мен ще разберете че не съм много в час за което моя да бъда извинено, но да попитам,
Амортисъорите от голф 2 1,8 бензин ще станат ли на същия мотор но в кош на тройка, питам защото имам 1 комплект почти нови предни дето ми се премятат из гаража за да ги подаря на един приятел а незнам дали са взаимозаменяеми, ако темата ми се дублира или намерите за ненужна моля отстранетея от форума но ми драснете едно ЛС с отговор на въпроса или препратка към друга тема

Намерих си нужното, прочетех в една тема че амортисъорите са еднакви разлика има само в пружините и тампоните отиваме да монтираме пък после :drunk

Потребителски аватар
policevidin
Автомобил: VW Golf 3 Modificated
Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996

Re: Амортисъори от Голф 2 на Голф 3 възможно ли е ?

Мнениеот policevidin » Съб 23 окт 2010 18:16

brankovv написа:Колеги както виждате от малкото резюме в ляво от написаното до тук от мен ще разберете че не съм много в час за което моя да бъда извинено, но да попитам,
Амортисъорите от голф 2 1,8 бензин ще станат ли на същия мотор но в кош на тройка, питам защото имам 1 комплект почти нови предни дето ми се премятат из гаража за да ги подаря на един приятел а незнам дали са взаимозаменяеми, ако темата ми се дублира или намерите за ненужна моля отстранетея от форума но ми драснете едно ЛС с отговор на въпроса или препратка към друга тема

Намерих си нужното, прочетех в една тема че амортисъорите са еднакви разлика има само в пружините и тампоните отиваме да монтираме пък после :drunk

Ами какво да ти кажа аз на моята Г2-ка и сложих от Пасат Б4 но същите стават и за Г3 така че не виждам проблема.
Но имай в предвит че самата чашка дето ляга пружината на амортисьора е в зависимост от модела По-надолу (колата става видимо по-ниска) или по-нагоре (.... съответно по-висока) иначе Стават.

Потребителски аватар
brankovv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brankovv » Вто 26 юли 2011 11:33

да, станаха, направо заспаха по местата си, в общи линий използвахме чашките от тройката и станаха като от завода :drunk

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Вто 26 юли 2011 11:35

brankovv написа:да, станаха, направо заспаха по местата си, в общи линий използвахме чашките от тройката и станаха като от завода :drunk

Браво колега, поздравявам те, че след като сте свършили работа си описал развитието.

Де всички да бяха така в техническия. :beer :да:

Потребителски аватар
brankovv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brankovv » Сря 27 юли 2011 2:22

yoan4o написа:
brankovv написа:да, станаха, направо заспаха по местата си, в общи линий използвахме чашките от тройката и станаха като от завода :drunk

Браво колега, поздравявам те, че след като сте свършили работа си описал развитието.

Де всички да бяха така в техническия. :beer :да:

то се вижда по постовете че и аз бях забравил да напиша, но ми се стори че и на други колеги ще им е интересно та допълних

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”