топъл двигател = не иска да пали ??!
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
топъл двигател = не иска да пали ??!
Колеги, става въпрос за Голф МК2 КР , дайте 1 рамо от къде може да е проблема, като е топъл мотора не иска да запали, трябва да изчакам 10-тина минути някъде и тогава може да запали. Сутрин е същата работа като завартя ключа, пали от раз. Възможно ли е да е от дюзите, ако нещо не са в ред ?!? Налягане на бензина има, всичко работи на 6 иначе, няма проблеми и при вървежа.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: топъл двигател = не иска да пали ??!
Ceki4aGTI написа:Колеги, става въпрос за Голф МК2 КР , дайте 1 рамо от къде може да е проблема, като е топъл мотора не иска да запали, трябва да изчакам 10-тина минути някъде и тогава може да запали. Сутрин е същата работа като завартя ключа, пали от раз. Възможно ли е да е от дюзите, ако нещо не са в ред ?!? Налягане на бензина има, всичко работи на 6 иначе, няма проблеми и при вървежа.
Перката за охлаждане върти ли (датчика на перката). При мен това беше проблема!
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: топъл двигател = не иска да пали ??!
FivePointeO написа:Ceki4aGTI написа:Колеги, става въпрос за Голф МК2 КР , дайте 1 рамо от къде може да е проблема, като е топъл мотора не иска да запали, трябва да изчакам 10-тина минути някъде и тогава може да запали. Сутрин е същата работа като завартя ключа, пали от раз. Възможно ли е да е от дюзите, ако нещо не са в ред ?!? Налягане на бензина има, всичко работи на 6 иначе, няма проблеми и при вървежа.
Перката за охлаждане върти ли (датчика на перката). При мен това беше проблема!
Ми като цялото колата от както я купих е с бг тунинг и е с малък радиатор, и си върти като стигне 90 градуса водата но е малка а за датчика, предполагам че е на ред щом се пуска перката

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”