Рейка за Golf2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Рейка за Golf2

Мнениеот yossarian » Вто 05 апр 2005 11:17

Можете ли да помогнете, къде в София мога да намеря рециклирана механична (без серво) рейка за Golf2. Нова знам къде има, но е с накрайниците и струва...

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Вто 05 апр 2005 12:54

Визитките не са у мен - довечера мога да пусна инфо. Обаче става дума за рейки на старо - не знам различно ли е от рециклирани. На едната гробница искаха 60 лв, на другата - пак толкова горе-долу. Мястото е на "Цариградско шосе", малко след "Дружба" и малко преди магистралата - една разбита улица вдясно.

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Вто 05 апр 2005 14:34

valdo написа:Визитките не са у мен - довечера мога да пусна инфо. Обаче става дума за рейки на старо - не знам различно ли е от рециклирани. На едната гробница искаха 60 лв, на другата - пак толкова горе-долу. Мястото е на "Цариградско шосе", малко след "Дружба" и малко преди магистралата - една разбита улица вдясно.

Рециклирана рейка е втора ръка, на която и е сменено това-онова (продава се ремонтен комплект за целта). Ако е само "втора ръка" може и да е по-зле от настоящата. Благодаря и давай инфото когато можеш.

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 05 апр 2005 14:56

Това ми прилича на Анкол (е на "Цариградско шосе", малко след "Дружба" и малко преди магистралата - една разбита улица вдясно.)

http://www.ankol.com/ankol/htmls/karframe.html

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Вто 05 апр 2005 15:02

brabus написа:Това ми прилича на Анкол (е на "Цариградско шосе", малко след "Дружба" и малко преди магистралата - една разбита улица вдясно.)

Благодаря Ви и на двамата! Тъкмо ми е близо до работа.

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Вто 05 апр 2005 15:10

brabus написа:Това ми прилича на Анкол (е на "Цариградско шосе", малко след "Дружба" и малко преди магистралата - една разбита улица вдясно.)

Да, точно това е мястото. Ако "Анкол" е първата морга, малко по-навътре по уличката е и втората. В първата рейката беше по желание със или без тва, дето е закачено за нея - сега като не мога да си го изровя от паметта - та съответно 60 или 80 лв., но беше една. В другата рейките бяха няколко. И кучетата също :) Не съм ги гледал, защото минавах от там съвсем случайно, даже без кола.

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Вто 05 апр 2005 15:40

valdo написа:

Да, точно това е мястото. Ако "Анкол" е първата морга, малко по-навътре по уличката е и втората. В първата рейката беше по желание със или без тва, дето е закачено за нея - сега като не мога да си го изровя от паметта - та съответно 60 или 80 лв., но беше една. В другата рейките бяха няколко. И кучетата също :) Не съм ги гледал, защото минавах от там съвсем случайно, даже без кола.

Сега звънях, нямат :?

Други предложения?

Tooty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tooty » Вто 05 апр 2005 16:01

valdo написа:Визитките не са у мен - довечера мога да пусна инфо. Обаче става дума за рейки на старо - не знам различно ли е от рециклирани. На едната гробница искаха 60 лв, на другата - пак толкова горе-долу. Мястото е на "Цариградско шосе", малко след "Дружба" и малко преди магистралата - една разбита улица вдясно.

Веднага след като се завие е Анкол малко по-навътре по скапаната улица вдясно са други.Преди време ги бях посетил и цените ми са почти еднакви. Провери при Италианеца !

Потребителски аватар
meltin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот meltin » Вто 05 апр 2005 16:20

Колко струва този ремонтен комплект между другото?
че и мене скоро ще ме интересува ремонт на същото нещо.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 05 апр 2005 19:39

Имам една рейка за Г2, механична ама много се чудя дали да я продавам, ако някой му трябва спешно да пише, ще се договориме.
П.С. Yossarian къде работиш че ти е близко АНКОЛ, аз съм от Герман, ако решиш нещо ти давам адрес да минеш да я видиш.

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

телефоните

Мнениеот valdo » Вто 05 апр 2005 21:36

Значи, ето двете визитки:

Авточасти втора употреба ЕТ "Попов '69"
София - Враня
ул. "Стар лозенски път" 8
тел. 02/ 978 31 42

и

Даро ЕООД
Авточасти втора употреба
София
ул. "Стар лозенски път" 36
тел. 0888 64 15 95, 0888 71 32 49

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Сря 06 апр 2005 10:56

meltin написа:Колко струва този ремонтен комплект между другото?

Единственото което намерих са втулки за 3 лв. Обаче моята май е и за лагер и зъбно колело. Днес я смазах и стегнах малко без да я свалям, че имам много путъване таз седмица. Сега ми дадоха тел. на сервиз за рейки до Окр. Б-ца. Като разбера повече ще пиша.

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Сря 06 апр 2005 11:05

meltin написа:Колко струва този ремонтен комплект между другото?

90лв рециклирана с накрайниците и 3 месеца гаранция до окр. б-ца.

Потребителски аватар
La4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот La4o » Сря 06 апр 2005 16:51

Точно до Окръжна болница, фирма Жасмина или нещо такова беше, преди време си купих от там, носиш старата с накраиниците и зимаш нова срещу 90 лв. :D

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Сря 06 апр 2005 19:41

Аз имах проблем с рейката и докато не я смених с нова нещата не се оправиха. Беше 125 лв. от магазина - оригинална. А на старата първо смениха някакви пластмасови капачки, не след дълго се оказа разбит лагера, закрепен неподвижно върху зъбното колело, задвижвано от кормилото (да си имам обясненията!!). Тъй като като резервни части това не се продава, разбиха лагера и сложиха месингова втулка и така карах от ден до пладне. Мисля, че рециклираната или втора употреба рейка е много временно решение!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”