Загряване???
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Загряване???
Смених пластмасата,на която стоят два датчика,защото,оттам течеше вода и колата започна да загрява.Смених датчика на радиатора за перката-същото,смених и термостата(сложих от ПЛ),няма разлика-подминава средата и отива към червеното.Какво да правя?Колата е GTI,PB.Между другото перката се пуска доста късно.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Загряване
В смисъл,как да ползвам търсачката?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
toshev написа:Ползвай търсачката.
Често срещан проблем.
Предполагам че не ти показва вярно уреда на таблото. При мен беше той. Отзад има врътка за калибровка. Замери си с нещо каква ти е температурата на водата, и ако перката вкл. на 92-94, значи сичко е ок.
...човека пише че откакто е сменил пластмасовия тройник е за почнала да загрява,та според мен не може уреда точно в този момент да е решил да показва повече...
колега,недей да въртиш никакви врътки на уредите,не е там проблема.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Загряване???
Колеги много ви благодария за инфото!Сега ходих на майстор и установихме следното:единия датчик-синият е за компа,а другият-черният е за уреда,та най-вероятно при смяната на тройника и годинките на темп.датчик са си казалидумата,ще го сменя и ще ви кажа какво става! 

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Загряване???
Ок,пичове пак много ви благодария,ще ги направя тези работи ще кажа какво става,точно и мен ме съмняваше капачката,нещо не е както трябва.Ще си купя нова.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”