Багажника се отключва с отверка
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Багажника се отключва с отверка
Здравейте колеги имам един проблем за мен и + за апашите... Багажника ми не е с централно и за да се оключи не е нужна да вкарам клуча до край ,а просто да вкарам нещо леко в ключалката и да се отвори... И друг проблем е ,че взех колата с алармата ,но като отворя багажника не пищи... Направо плаче . ела ме открадни
ПОМОЩ 

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Багажника се отключва с отверка
Модел на колата? Предполагам Г3 -сваляш ключалката и я оглеждаш:там ли са и пластинките(да не изпадат,има значение коя къде е),пружинките,нещо има ли вътре(счупен ключ).И докато правиш тая процедура оглеждаш и бравата-там някъде трябва да е бутона за багажника(плафона свети ли)?
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Нямам плафон в багажника... Що пробвам да го сваля да видя какво става тав вътре 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Имал съм такъв случай, патронникът е разбит и не подлежи на ремонт - така ми каза автоключар. Взимаш друг здрав патронник и ти го пренареждат по твоя ключ.
А за алармата - сигурно нямаш ключе на багажната врата, което да е свързано към алармата или ако имаш - не работи!
А за алармата - сигурно нямаш ключе на багажната врата, което да е свързано към алармата или ако имаш - не работи!

-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
всяка кола и всяка врата се отваря....имах един познат си отваряше багажника с пиличка за нокти,ножче,отверка и каквото се сетиш,защото си беше загубил ключа за багажника и вратите.да не те плаши това
Нищо ново под слънцето, ако си мислиш че като сложиш нов патронник няма да ти отворят колата се лъжеш!
Колата се заключва, за да не се пипа в нея, ако реши бандита да влезе в нея, няма да се занимава да отключва, повярвай ми!
Ако мислиш че те лъжа, във фирмата имаме колега който има ключ от Г2, с който отваря всички Голфове от 1-ка до 3-ка!
Иначе аз моята кола си га отворих с отверката един път, шот си забравих ключовете вътре, и 20 минути мъка я отворих без разбиване!
Това са стари коли няма какво да те очудва!
Ако сменяш патронника само НОВ, не от морга!
Колата се заключва, за да не се пипа в нея, ако реши бандита да влезе в нея, няма да се занимава да отключва, повярвай ми!
Ако мислиш че те лъжа, във фирмата имаме колега който има ключ от Г2, с който отваря всички Голфове от 1-ка до 3-ка!
Иначе аз моята кола си га отворих с отверката един път, шот си забравих ключовете вътре, и 20 минути мъка я отворих без разбиване!
Това са стари коли няма какво да те очудва!
Ако сменяш патронника само НОВ, не от морга!

- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
Разбит механизъм. колата вече е имала среща с джамбази. отиваш до най близката морга и си вземаш нов механизъм и внимателно сваляш патрона от твоя и го местиш на новият.. Така ще имаш работещ механизъм със същият ключ
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
agent_kowalski написа:всяка кола и всяка врата се отваря....имах един познат си отваряше багажника с пиличка за нокти,ножче,отверка и каквото се сетиш,защото си беше загубил ключа за багажника и вратите.да не те плаши това
Кажи на твоя познат да си оправи ключалките.
VW ключалките са едни от най-добрите.
Ето един цитат от статия:
Колко издържа вашата ключалка?
За да проверят сигурността на съвременните автоключалки, журналистиот английското списание "Авто експрес" са "наели" двама бивши професионалисти, които практически да докажат за колко секунди или минути могат да се отворят бравите на 49 съвременни автомобила. Резултатите са впечатляващи. Само 10 модела издържат повече от 5 минути на апашките номера. Останалите "падат" за секунди. Шампионът е с отворени врати за малко повече секунди.
Отличниците:
BMW-5 - най-добър в този текст. Всички опити за отваряне (разбиване) на ключалките са безуспешни.
Opel Vectra - практически непреодолим, дори и при счупване на страничното стъкло и издърпване на блокиращото копче вратата остава заключена.
Volkswagen Passat - много добра сигурност, благодарение на хитра система, предпазваща механиката на ключалката.
Ford Galaxy - солидна техника на заключване, здрави ключалки. За отваряне е необходим около час.
Citroen Xantia - механизмът на ключалката издържа дори на брутална намеса със "специализиран" инструмент.
Най- лесните:
Rover 400 - "тъжният победител " в теста - вратата е отворена само за 2.13 секунди. Единствено електронният имоблилайзер, монтиран серийно, предотвратява най-страшното.
Fiat Punto - въпреки подсилената механика на ключалката специалистът с два пръста отваря вратата за 2.4 секунди.
Mazda 626 - за сложната конструкция на заключващия механизъм е необходима само елементарна примка и вратата е отключена за 3.06 секунди.
Audi A 4 - разочарованието в средния клас - прост и лесен за отваряне механизъм - 4.62 секунди. Единствената утеха, че радиокасетофонът не може да се монтира в друг автомобил поради специфичния си размер.
колега провери дали има следи от разбиване. вазможно е да е натрупала боклук тип згняс и при мушкането на ключът зъбчетата да са си останали в начално положение. вземе едно ВД и я напръскаи вътре в дупката после разръчкаи с ключа. 

Последна промяна от miren на Чет 04 авг 2011 17:00, променено общо 1 път.
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon Моят познат тогава караше рено 19,не vw,но няма значение всичко се отваря ...стари коли от едно и също време и така...
-
avzdrav
- Автомобил:
- Двигател:
Добър ключар отвори Голфа ми точно за три секунди...с тел... 

- blaze
- Автомобил: Кораб Майка
- Двигател: AHF BAU
Всеки с акъл, който е виждал врата без кора на колите ни, може да отвори за 5 секунди, с подръчни средства 
Но за лично удовлетворение и спокойствие, е хубаво да си ги оправиш тия неща
1. за багажника, сигнала за отворена врата най-често се взима от плафона (едно време за всичко хващаха на плафоните и давай
)
2. аз съм сложил на вратите дръжки без ключалки, от задни врати. Моите бяха съмнителни патронници и единия си излизаше с ключа, та сега само с централното си действам. А при падане на акумулатор или друга авария, влизане през багажника с ключ или..... други методи
Колкото и да е, поне намаляваш шанса на крадците, макар и с 1 процент.
Представиси как тръгва да троши ключалката и т.н. и

Но за лично удовлетворение и спокойствие, е хубаво да си ги оправиш тия неща
1. за багажника, сигнала за отворена врата най-често се взима от плафона (едно време за всичко хващаха на плафоните и давай
2. аз съм сложил на вратите дръжки без ключалки, от задни врати. Моите бяха съмнителни патронници и единия си излизаше с ключа, та сега само с централното си действам. А при падане на акумулатор или друга авария, влизане през багажника с ключ или..... други методи
Представиси как тръгва да троши ключалката и т.н. и
-
keymaker
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
на пасатора съм така мисля и на голфа ще стане само ще е необходимо кабелчетата за микро ключетата да се изолират или да си махнеш кората и да откачиш куплунга.ако не е достъпен през местото на дръжката.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
При Голф 3 няма лява и дясна дръжка еднакви са
И да задната става отпред без проблем 
- blaze
- Автомобил: Кораб Майка
- Двигател: AHF BAU
znainainai написа:При Голф 3 няма лява и дясна дръжка еднакви саИ да задната става отпред без проблем

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”