vw golf 4 1.6 16v
-
don Anton
- Автомобил:
- Двигател:
vw golf 4 1.6 16v
Здравейте,моя проблем е че на таблото ми светва лампа ограден удивителен знак но не е тази на ръчната.Това го прави извън градско.Като изгаса двигателя и пак запаля тя не свети.Някой има ли представа защо светва лампата е оранжева 
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: vw golf 4 1.6 16v
Доне, най-вероятно са индикаторите за смяна на накладки. Скоро ще започне да свети постоянно и гасене няма да помогне.
В самите накладки има датчик за износването им. Като се износят до телчето, то дава на късо и подава сигнал към таблото ти.
В самите накладки има датчик за износването им. Като се износят до телчето, то дава на късо и подава сигнал към таблото ти.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Не е за накладки. Контролата за износени накладки няма удивителен и светва много преди лампата за намаляла спирачна течност. Датчик при Четворката има само в накладките на предно ляво:

Оранжеви лампи по таблото няма. Те са червени, жълти, зелени или синя, като червените са фатални. Т.е. при светнала червена, ключа трябва да се сложи в джоба.
Хвърли едни поглед на снимките долу и кажи дали виждаш твоя индикатор някъде:

Оранжеви лампи по таблото няма. Те са червени, жълти, зелени или синя, като червените са фатални. Т.е. при светнала червена, ключа трябва да се сложи в джоба.
Хвърли едни поглед на снимките долу и кажи дали виждаш твоя индикатор някъде:

-
don Anton
- Автомобил:
- Двигател:
Тая лампа на последната снимка
,жълта е да от около месец ми е колата и започнаха проблемите и на 2-ра скорост без гас чувам виене сигорно и при мен ще се прояви дефекта при скоростите на голф 4
,жълта е да от около месец ми е колата и започнаха проблемите и на 2-ра скорост без гас чувам виене сигорно и при мен ще се прояви дефекта при скоростите на голф 4- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Тази контрола е за антиприплъзващата система. Зависи с какво ти е оборудвана колата. Или ESP или ASR. Без диагностика няма да минеш. Намери някой колега с VAG COM около теб. Изчетете грешките какви са и ги дай тук.
А за скоростите ... на първо време им смени маслото.
А за скоростите ... на първо време им смени маслото.
-
don Anton
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега,лампата е на ESP-то значи.Сега обаче ми светна "снек" и като я закачихме на компютъра не излезе никакъв код на грешката.Светна ми извънградско при изпреварване
от какво може да е за втори път го прави и сега като ида пак в сервиза само ще ми изчистят грешката и те не знаят от какво светва
от какво може да е за втори път го прави и сега като ида пак в сервиза само ще ми изчистят грешката и те не знаят от какво светваВърни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”