Задни спирачни апарати от Ауди купе на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
LUDsAUDI
Автомобил:
Двигател:

Задни спирачни апарати от Ауди купе на Голф 3

Мнениеот LUDsAUDI » Чет 04 авг 2011 14:03

Колеги, подобрявам си спирачките на Аудито и ще ми останат 2 спирачни апарата, като в последствие смятам да си купя ремонтни комплекти и да ги върна в добро здраве. В момента единия апарат на Голфа ми (1.8АБС с допълнително монтирани задни дискови спирачки 4х100 от ГТ) е с леко блокирало буталце и не чисти диска както трябва и се чудя дали ще мога да сложа вече рецилираните от Аудито. Тъй като Голфа в момента е ежедневка на мен и баща ми, нямам възможност да го стопирвам и да отремонтирвам въпросния апарат и недай си боже стане някой зулум и немога да сглобя нещата функциониращи, а като имам 2-та вече рециклирани някоя нощ се хващам и направо вадя и слагам новите. Някой може ли да каже по снимки дали нещата ще паснат, нямам спомен как беше захващането на ръчната при голфа, май някъде отдолу а при тези е отгоре, също така на Аудито задните дискове са 245мм ако не се лъжа а на Голфа 219мм ако пак не се бъркам, нз дали има някакво значение за апарата това.
Така или иначе ще ги рециклирам и искам да свърша тая работа ако е възможно, ако не стане ще си ги оставя резервни за купето, знам само че са Гирлинг, за съжаление на моите немога да открия номер, бяха корозирали и ги чистих и явно вече се е заличил. Прилагам снимки на апаратите (модела е същия но не са конкретно моите) http://img6.imageshack.us/slideshow/web ... 0240lx.jpg
Всякакви идеи и съвети са полезни ако някой е пробвал подобни интервенции :beer

Потребителски аватар
aradovanov
Автомобил:
Двигател:

Re: Задни спирачни апарати от Ауди купе на Голф 3

Мнениеот aradovanov » Пон 08 авг 2011 14:56

Ще станат, но ще ползваш твойте съпорти и дискове.
За информация диска при голф 2/3 е 226мм.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”