Ляв външен кормилен накрайник за голф 3
-
aspetkov
- Автомобил:
- Двигател:
Ляв външен кормилен накрайник за голф 3
Колеги, практически каква е процедурата за смяната? Интересува ме, ако има отклонение от 1-2 мм от фиксираната дължина, фатално ли е.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ляв външен кормилен накрайник за голф 3
процедурата без скоба за накрайници или вилица я няма - така че най-напред се снабди с едното от двете
вдигаш на крик, вадиш накрайника със скобата,гледаш да дойде горе долу на същото място като стария и набиваш новия по външния ръб на накрайника (не по капачката му),стягаш и на стенд
не - не е фатално ако не минеш реглаж но съвсем не казвам че е редно
по-добре мини стенд и да ти е мирно
аз карам доста километри без реглаж след сваляне на накрайник и не ме кефи - ама все не остава време
вдигаш на крик, вадиш накрайника със скобата,гледаш да дойде горе долу на същото място като стария и набиваш новия по външния ръб на накрайника (не по капачката му),стягаш и на стенд
не - не е фатално ако не минеш реглаж но съвсем не казвам че е редно
по-добре мини стенд и да ти е мирно
аз карам доста километри без реглаж след сваляне на накрайник и не ме кефи - ама все не остава време
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Накраиника се избива с чук без проблем(без вилица и скоба).Като развие6 гаиката на накраикаиника чукаш отстрани и конуса излиза.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Скобичката ти е необходима,10-на лева някоя китайска.Но трябва преди ваденето да раздвижиш гайката законтряща накрайника към щангата на рейката.Отбележи си на коя навивка е била и добре почисти и смажи резбата.Като напънеш със скобата,няколко умерени удара с чукче странично по шенкела и става.Вадиш старата гайка на накрайника преди да си избил конуса,иначе трудно се доразвива.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”