Кое се разбива най много по предницата?!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
martin_072
Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
Двигател: 1.8 ABS 1.8t
Контакти:

Кое се разбива най много по предницата?!

Мнениеот martin_072 » Нед 14 авг 2011 22:26

Колеги кажете кои части(тампони,болтове и т.н) се разбиват най често на ибиза 6к,питам понеже моята взе леко да притропва и мисля че са тампоните на носачите също така като ги гледам от долу не е кои знай ква философия да си ги сменя сам и тампона на стабилизиращата щанга ако пропускам нещо ме поправете,такива ли са реалните цени на частите http://drive.bg/index.php?ModelId=2915& ... 0113_10308 ?
също така имам друг въпрос,сменях предните пружини с по високи понеже предишните бяха много ниски и закачаше свалих един от една ибиза 1.4 60 коня ударена но мисля че едната е леко поомекнала и яде дясната гума но не съм на 100% сигурен дали е от това или от това че след смяната на пружините не сам ходил на реглаж на предницата и наклона на гумите е леко чепат :Д

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Кое се разбива най много по предницата?!

Мнениеот emo-gar » Нед 14 авг 2011 23:42

Освен да прибавиш и кормилни накрайници(къси евентуално,L и R),цената на бройка Лемфьордер е 35лв..Иначе,ако мен питаш-избягвай по възможност гумички от FEBI,лично не съм доволен от мат'рияла с тази марка,или поне това което тук се продава.TRW пише на тия които съм свалил.
И износването е вероятно от нарушен страничен наклон(нали си сменял пружини,т.е.-сваляни амортисьори).

Потребителски аватар
martin_072
Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
Двигател: 1.8 ABS 1.8t
Контакти:

Re: Кое се разбива най много по предницата?!

Мнениеот martin_072 » Вто 16 авг 2011 15:09

Колеги,лагера на предната главина взе да ми вие вчера разглобих главината и избих стария лагер днес баща ми го наби на преса в работа си,но ми каза че шарнир има луфт и да използваме случая че сме разглобили главината да го сменим колко върви един преден шарнирен болт хубав не някои които ще се разбие 10х бързо от този(оргиналиня) предполагам гледам в един сайт за авто части http://drive.bg/index.php?ModelId=2915& ... 0113_10311 и гледам че най скъпия е 20 лева и се питам колко шарнир е за тези пари?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”