Проблем с контактния ключ
Проблем с контактния ключ
Привет на всички колеги от форума. От известно време имам проблем с контактния ключ. Проблемът е че понякога не ми завърта стартера т.е. давам контакт, светват лампите, но не неще да завърти. След няколкочасово умуване и човъркане установих, че като размърдам буксата, която се намира на края на контактния ключ и запалва. Почистих всички клеми, но след известно време пак същия номер и хайде наново сваляне на корите на волана и същото упражнение. Моля някой, който знае какъв е проблема да сподели. Колата е Г2, 1,8, карбуратор. Благодаря.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
На Г3 преди около 2 години сменях тази дбадба на една колежка. М/у 12 и 17 лева от Ауто+ (не помня цената) Още си кара със сменения и няма никакви проблеми! Значи въпреки приятната цена е читав!
Но смяната е много шиб....а! 3 часа висях с главата надолу! Задника на седалката, а главата при педалите... За съжаление, колежката не беше в колата!
Но смяната е много шиб....а! 3 часа висях с главата надолу! Задника на седалката, а главата при педалите... За съжаление, колежката не беше в колата!

- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
миналата седмица имах същия проблем, и решението е 11 лв за клеморед(електрическата част на контактния ключ),ключаря ми каза че е най-добре да е на Febi. смени го за 15 мин. и ми взе 10лв. проблема е че се вади волана за да може да се бръкне а като се махне волана има една как да го нареча незнам прастен който го вади със скоба пригодена за голф.иначе в самата смяна няма нищо сложно
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”