Не свети левият мигач Г3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Не свети левият мигач Г3

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 31 авг 2011 17:17

Здравейте пичове, четох и използвах търсачката, но точно на моя отговор нито една тема не отговори!
Проблема е че левият мигач на калника на Г3 93г не мига изобщо, а другите на бронията и отзад на стопа си работят и си мигат нормално. Къде е проблема незнам, крушката я свалих не е потъмняла или поне така ми се виде че не е изгоряла! Когато пусна авариините пак не мига мигача на калника, и когато отворих да видя вътре в калника видях едно кабелче като маса да виси, ма незнам къде да го свържа?

Потребителски аватар
TheExorcist
Автомобил: Golf 3 94
Двигател: ABF

Re: Не свети левият мигач Г3

Мнениеот TheExorcist » Сря 31 авг 2011 19:37

my heart iS iCe написа:Здравейте пичове, четох и използвах търсачката, но точно на моя отговор нито една тема не отговори!
..... крушката я свалих не е потъмняла или поне така ми се виде че не е изгоряла!....

Да разбираме ли, че не си пробвал с нова, която е здрава. ?

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 31 авг 2011 19:49

TheExorcist написа:
my heart iS iCe написа:Здравейте пичове, четох и използвах търсачката, но точно на моя отговор нито една тема не отговори!
..... крушката я свалих не е потъмняла или поне така ми се виде че не е изгоряла!....

Да разбираме ли, че не си пробвал с нова, която е здрава. ?

Еми колега, в момента пиша от телефона и съм на работа, и няма как да закупя крушка, магазините не работят след 17:00ч. Когато се прибера ще сменя местата на крушките, смисъл ще сложа лявата на мястото на дясната, и ако си работи крушката ще търся проблема в Ел системата!
Но най-много ме притеснява, че колата стоя 2 месеца без да се кара в гараж, и някой гризач да не е изял някой кабел.... Шот четох в темата че когато е изгоряла крушка МИГА по-бързо мигача (Нервен мигач) а при мен го няма, и за това се допитвам до вас, защото знам че има кой да ми помогне! :012: :да:

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Мнениеот vladobo » Сря 31 авг 2011 19:53

Аз карах 2 месеца без тези на калниците и си мигаше нормално. Иззнерви се мигача когато спря да свети единия преден , смених кушката и се оправи. След това заден и пак същото. А колкото до тея на калниците - не се променя честотата на мигането. Там са 2 кабела и ако единия се е откачил трябва да си го закачиш , но пробваи и с смяна на крушките първо.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 31 авг 2011 19:55

vladobo написа: Там са 2 кабела и ако единия се е откачил трябва да си го закачиш , но пробваи и с смяна на крушките първо.

Сега немога да снимам, но видях само един висящ кабел, прилича като на маса, (Смисъл, кабел с полувинчато пръстенче) което не видях къде мога да захвана! Видимо няма проблем с кабелите, омотани са с тиксо !

Благодаря ви за отговорите, ако има някой идея е добре дошла, ще пиша щом пробвам да сменя местата на крушките!

п.п Ето какъв беше края на кабела, самоче на моя пръстенчето беше полувинчато не като това на снимката!
(надявам се сте ме разбрали) :|

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 31 авг 2011 21:58

Проблемът беше от прояден кабел от мишка.Благодаря Ви за мненията.Темата може да бъде снета от коментара

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”