проблем сьс инсталацията
проблем сьс инсталацията
незнам кво и става ама някои пат кат дам на контакт и лампите на тва за газ бензин не светат и знам че няма да запали и кат извада бушона за инсталацията и го сложа тва светва и се оправя нз от какво се дьлжи тва.нещо реле ли дава на кьсо незнам някак прекасва веригата и кат го извада и го сложа се оправа бушона ако може някои дами помогне ще сам му много благодарен
- TheExorcist
- Автомобил: Golf 3 94
- Двигател: ABF
Re: проблем сьс инсталацията
golfaa написа:не знам какво й става ама някой път като дам на контакт и лампите на това за газ-бензин не светят и знам,че няма да запали и като извадя бушона за инсталацията и го сложа това светва и се оправя нз от какво се дьлжи това.нещо реле ли дава на кьсо не знам някак прекъсва веригата и като го извадя и го сложа се оправя бушона ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен
Лично аз ти разбрах има-няма около 25-6% от "написаното" в поста. Срамота

- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
golfaa написа:незнам кво и става ама някои пат кат дам на контакт и лампите на тва за газ бензин не светат и знам че няма да запали и кат извада бушона за инсталацията и го сложа тва светва и се оправя нз от какво се дьлжи тва.нещо реле ли дава на кьсо незнам някак прекасва веригата и кат го извада и го сложа се оправа бушона ако може някои дами помогне ще сам му много благодарен
Колега каква е колата,каква е газта (инжекцион,обикновенна,метан....) Ако е Инжекцион проблема може да е от много места ЕКУ,бутон,инсталация... Свържи се с някой които слага ГАЗови инжекциони тоий ще ти е от полза.
Сложи си ЦК ключе на тва и няма да вадиш бушона , а ше ти е на удобно място в колата .Глеи каква гениално идея ми доиде и тва слег като ти прочетох гениалния въпрос.
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”