има една друга възможност - да се почисти на ултразвук. някой пробвал ли е? и дали ще има ефект.п.с. колата е голф 3, 1,6 101 коня
има една друга възможност - да се почисти на ултразвук. някой пробвал ли е? и дали ще има ефект.bushidoz написа:Проблема е следния, от доста време почна да пали трудно. В последно време дори и да запали, само при леко докосване на газта и гасне и после не може да запали 3-4 пъти. Губи и обороти. Закачихме я на компа и показа, че стъпковия мотор не работи както трябва. За нов ми казаха над 300 лвима една друга възможност - да се почисти на ултразвук. някой пробвал ли е? и дали ще има ефект.
п.с. колата е голф 3, 1,6 101 коня
bushidoz написа:И тва е идея, ама уж за по-ефикасно. Не знам изобщо почистването дали ще подобри нещо, ако е заминал самия мотор?

danushin написа:най-често проблем правят двете пластинки в буталцето на ст. мотор. пробвай да ги наместиш. трябва да се допират само когато си върнал газта и охлюва допира върха на буталцето. ако са постоянно допрени въпросните пластинки изкарва грешка на диагностика, компютъра влиза в авариен режим, като опиташ да запалиш като е студена не държи обороти, а като загрее ги държи малко по-високи. при мен беше така, при теб може и да не е, но имай едно на ум.

rokera671 написа:Аз карам без стъпков мотор и проблема е само докато поработи малко в началото.Мисля ,че проблема ти не е в стъпковия мотор.И те съветвам ако евентуално купуваш -само оригинален или работещ втора ръка.Защото аз купих един нов за 165лв и сега го возя като пътник.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 85 госта