ел стъкла за голф
- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
ел стъкла за голф
здравейте колеги имам един въпрос ел. машинка от ауди 80 дали ще стане за голф3 4-ри врати. Става въпрос за машинка без водачи а има само една шина където се хваща прозореца и жило мисля че ги водят универсални
- mitko stoynov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ел стъкла за голф
BOCOO написа:здравейте колеги имам един въпрос ел. машинка от ауди 80 дали ще стане за голф3 4-ри врати. Става въпрос за машинка без водачи а има само една шина където се хваща прозореца и жило мисля че ги водят универсални
мисля че ще стане, все пак доста от частите за vw и audi са съвместими, понеже се правят в един завод,дори на тези части си има и двете щампи vw и audi
- dsg1980
- Автомобил:
- Двигател:
зависи колега,различни са повечето-букси,жила,държачи,но свали и сравни!
Универсална машинка няма.По описанието разбирам че питаш за заден лифтер на голф 3.По принцип има много разлики.Като започнеш от механизма на мотора и свършиш до наклона на пластмасите които се водят във водачите на предните стъкла.Носиш старото и по него търсиш новото.Цял ден днес бера ядове с това.Уж извадено от преден лифтер на голф 3 а зацепването към мотора хич не е такова.Механизмите които продават са със пластмасово ситно зъбно колелце с вътрешни зъби а зацепването на моя мотор е тип еврейска звезда и е от метал.Така че не е невъзможно едното да става и на друго,ама в повечето случаи не е така.Трябва да му е гадно на човек 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”