проблем с шибиедаха на голф 2
проблем с шибиедаха на голф 2
Колеги моляви на голфа тапицирах тавана стана горе доло но кои дявол ме накара да бутам шибито не знам. Така да минем към проблема значи махнах шибито залепих му плат на ламаринката и слагам го и като навивам с ръчката да го затварям тои нешто не си пасва предният му краи излиза много на горе а задният горе доло си идва на място махах слагах разглобявах гледах и все така ништо не се получава. Знам, че машинката дето мести жилата има определен брои завъртания на ляво и на дясно в релсите го вкарвам както тряба. Преди да го разбутам като го затварях и накря вече предницата му спираше и задната част се повдигаше на горе,а сега седи по диагонал и като продължа да го затварям излиза над тавана. Направо незнам какво да правя някои ако знае нешто мояда ми помогне.
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с шибиедаха на голф 2
Свали го пак и се опитай да му наместиш жилата.Трябва да са се центрират точно в средата при машинката.Слагаш го на мястото му,но без машинката и го издърпваш докато го наместиш в затворено положение(доста е трудно,но става) и после му слагаш машинката.
и това пробвах колега все същото дали с мшинкат или без нея разлика няма 
най добре някои ако знае да ми обясни стъпките по монтажа на колата целия ли се слага илигоре парво релсите шибито и наи предната ламаринка дето на нея се монтира машинката
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
еми как ли така: значи при махането просто сам счупил на самият водач има едни пласмаски по които се плъзга в релсата и на релсите има на края пъпки които оганичават шибито да не отива по напреде но моите пласмаски се бяха счупили и затова размера се беше овеличил и не се стопираше в пъпчиците и продължаваше на преде и за целта де не съм търсил нови просто стиснах леко аломиниевата релса в края дето са пъпчиците да спират самито шиби немога да го обесня , че и снимки не се сетих да направя.
Но за колегите от русе мога ако имат някакъв проблем да им помогна иначе е много опростен вместо да лепите тикса или разни силикони съшто така съм запознат и с проблем с кората на тавана моята овисна и в цяло русе няма то и да има фаида никва де с тос опечения дунапрен намерих си кора счупена залепих я с бързо сьхнещо лепило капчица или кото ида е става много здраво става и с епоксидна смола но много бавно и голяма играчка е купих си плат от магазина на Петър Караминчев от доло с дунапренче както трябва да бъде и лепило селт то е като хелметекс и снего става и за един ден го направих повече от перфектно мога и снимки да дам ако искате утре но бих помогнал на всеки които незнае или неможе стига да е от русе .
Но за колегите от русе мога ако имат някакъв проблем да им помогна иначе е много опростен вместо да лепите тикса или разни силикони съшто така съм запознат и с проблем с кората на тавана моята овисна и в цяло русе няма то и да има фаида никва де с тос опечения дунапрен намерих си кора счупена залепих я с бързо сьхнещо лепило капчица или кото ида е става много здраво става и с епоксидна смола но много бавно и голяма играчка е купих си плат от магазина на Петър Караминчев от доло с дунапренче както трябва да бъде и лепило селт то е като хелметекс и снего става и за един ден го направих повече от перфектно мога и снимки да дам ако искате утре но бих помогнал на всеки които незнае или неможе стига да е от русе .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”