Интересува ме дали диференцияла от кутия 02К ще стане на скорости 020.
Изпаднаха ми скоротиостна кутия 02К със дифф 3.94 точно какъвто ми трябва,та да заменя моя който е 3.67.обаче незнам дали ще стане,защото кутиите се различават малко по-външен вид,а и двете са си на колите все още ио не ми се ще да ги разглобвам без да съм сигурен,че ще стане.
Ако някой има инфо нека да сподели.
Съвместимост на скорости (дифф) между тип 020 и 02K
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Re: Съвместимост на скорости (дифф) между тип 020 и 02K
Почти по нищо не се различават по външен вид според мен.....аз директно си забучих 02К на мястото на 020, единствената разлика е в предпазната ламарина зад маховика..това видях аз като разлика.....btw на някой ако му се намира такава ламаринка да ми я дава веднага
не че не си паснах тая от 020 кутията ама все пак да е оригиналдъ 
Вече за дифа точно незнам.....мога само да предполагам, че ще стане...но защо да си играеш да отваряш кутии като можеш просто да ги swap-неш...освен ако едната от двете няма проблем някакъв.
Вече за дифа точно незнам.....мога само да предполагам, че ще стане...но защо да си играеш да отваряш кутии като можеш просто да ги swap-неш...освен ако едната от двете няма проблем някакъв.
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвместимост на скорости (дифф) между тип 020 и 02K
Заради предавателните числа на самите скорости.на 2Y са по-къси скоростите от на DGG,а пък с диференцияла е обратно.Целта е колкото се може да станат по-къси.
Но щом си направил тази интервенция значи би трябвало да стане.
Но щом си направил тази интервенция значи би трябвало да стане.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”