Не можах да намеря някъде да пише за следния проблем:
Дясното предно пръскало за водата се е запушило. Пробвах с иглачка да го почистя но нямаше почти никакъв ефект. Може би трябва от зад да се почисти по някакъв начин но немога да го сваля. Не видях да има никакво болтче или нещо като щипка.
Дайте някакъв съвет за справяне с този проблем.
Става дума за голф 3

Проблем с предната пръскалка
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има 2 варианта - запушен маркуч или пръскалка.
ако е маркуч, разкачаш от колената внимателно и търсиш каде е запушен, като откриеш, продухваш
ако е пръскалката / доста по-вероятно/ сваляш от колата, измиваш добре, прокарваш стоманена тел през дупките/ или продухваш с компресор или крачна помпа за помпане на гуми
И двата варианта отнемат не повече от 20 минути, но с такива климатични условия си е направо задължително.....
ако е маркуч, разкачаш от колената внимателно и търсиш каде е запушен, като откриеш, продухваш

ако е пръскалката / доста по-вероятно/ сваляш от колата, измиваш добре, прокарваш стоманена тел през дупките/ или продухваш с компресор или крачна помпа за помпане на гуми

И двата варианта отнемат не повече от 20 минути, но с такива климатични условия си е направо задължително.....
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
kokovanev написа:Спринцовка с тъничка игла, откачваш маркучето, и впръскваш в пръскалката /отпред - откъм изхода на пръскалката/ докато не потече отдолу.
Малко спам обаче да се оплача

Обаче в аптеките не продават спринцовки без рецепта или нещо такова - в смисъл че ми трябваше една да извадя водата от парното ми за да сипя само антифриз (това беше когато бях млад джадай и не знаех как се свалят маркучите на парното или как се маха пробката) така че може и да не стане този вариянт.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”