дали ще трябва да се смени и спирачни апарат или новите дискове brembo ще паснат без смяна на апарата,размери те на brembo са 239х20. Благодаря ви предварително
Спирачни дискове голф 2 въпроси
-
ludpitbull
- Автомобил:
- Двигател:
Спирачни дискове голф 2 въпроси
Зравейте колеги става въпрос за предни дискови спирачки на голф 2 ,искам да сменя оригиналните с brembo max
дали ще трябва да се смени и спирачни апарат или новите дискове brembo ще паснат без смяна на апарата,размери те на brembo са 239х20. Благодаря ви предварително
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спирачни дискове голф 2 въпроси
Тези които си показал са вентилирани и за тях ще ти трябват по-тънки накладки(които се намират доста по-рядко),без да се сменя апарата.Има и Брембо Макс,плътни(не вентилирани).Аз съм с такива и съм доволен.
-
ludpitbull
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти за отговора колега а да ли може да ми дадеш някакъв линк да видя за какви дискове става пърос 
-
ludpitbull
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги даи те някакъв линк да си купа някакви дискове ама да са плътни както каза колегата горе.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Можеш да сложиш такива без проблеми.
Мисля че накладките за тях бяха 14 мм... абе най-добре виж тази тема viewtopic.php?f=5&t=276253
И няма такова нещо като "тънките накладки" да са трудни за намиране.Да вметна че отзивите за нарязаното брембо ( брембо макс ) са по-лоши от това без канали.
Мисля че накладките за тях бяха 14 мм... абе най-добре виж тази тема viewtopic.php?f=5&t=276253
И няма такова нещо като "тънките накладки" да са трудни за намиране.Да вметна че отзивите за нарязаното брембо ( брембо макс ) са по-лоши от това без канали.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”