Голф 3 ! От шибидака тече в купето .
Голф 3 ! От шибидака тече в купето .
Имам проблем с Голф 3 ! От шибидака тече в купето , в частност на предна дясна седалка . От къде се чисти тръбичката на шибидака .
-
slavipleven
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
Re: Голф 3 ! От шибидака тече в купето .
bester написа:Имам проблем с Голф 3 ! От шибидака тече в купето , в частност на предна дясна седалка . От къде се чисти тръбичката на шибидака .
Тръбичките колега са 4-ри на брой. Значи отваряш шибидаха плътно назад и като погледнеш отгоре ще видиш двата отвора за изтичане на водата!Като отвориш предните врати, ще видиш едни гумени маркучета на колонката където ти минават кабелите за вратите. Взимаш едно канче с вода и наливаш бавно, водата трябва да изтича през тези маркучета за които съм ти написал.Ако не изтича, или тече много бавно вземи едно тънко кабелче и го прокарай от горе и трябва да се покаже през маркучето на колоната, ако не се позва защото има една чупка пробвай от долу нагоре.След като си ги почистил, пробвай пак с вода да видиш каква мизерия ще изкочи.Това упражнение го правя пролет и есен, защото събира много прах и като завали дъжд става всичко на кал.Другите два отвора са доста назад към багажника и там водата се оттича на подкалниците отзад, но за да ги изчистиш хубаво тях трябва разглабяне на тавана.Това е Успех!

-
i3v3a3n
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 ! От шибидака тече в купето .
виж също дали не ти е разлепено някъде уплътнението на прозореца както и дали прилепва добре при затварянето му някой път при недобра центровка джама хлътва навътре малко и от там влиза вече повече вода която при големи дъждове може да прелее и да ти влезе вътре особено ако са ти и позапушени маркучите
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”