Мерси предварително. Питам , защото днес източвах през долния маркуч на радиатора , та не знам колко вода ми е останала . Долях около 3 литра антифриз и ако е имало още толкова вода всичко ще е ОК , но ако водата е повече.........
Колко антифриз събира системата на Голф3 1.4?
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Колко антифриз събира системата на Голф3 1.4?
Пробвах с търсачката , но не намерих това което ми трябва. Та молбата ми е , ако някой знае колко вода или антифриз събира Голф 3 ABD и Пасат 1.8
Мерси предварително. Питам , защото днес източвах през долния маркуч на радиатора , та не знам колко вода ми е останала . Долях около 3 литра антифриз и ако е имало още толкова вода всичко ще е ОК , но ако водата е повече.........
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колко антифриз събира системата на Голф3 1.4?
Exell написа:но ако водата е повече.........
в Младост / Kaufland или АВТОРАЙ продават тестери за антифриз - 3 лв някаде - провери че иначе.....
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: Колко антифриз събира системата на Голф3 1.4?
Svetilio написа:
в Младост / Kaufland или АВТОРАЙ продават тестери за антифриз - 3 лв някаде - провери че иначе.....
и аз мисля да си купя един уред за мерене на антифриза, че незнам какво е положението с него. в каулфланд за 3,99 от утре на промоция.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Boboooooo това е най-лесно , но вече налях антифриза. Явно ще се тества на колко замръзва , но ме притеснява антифриза да не му е повече , че ако събира 4 литра , това значи , че имам 3 литра коцентрат и само 1 вода .
Някой колега няма ли аутодата или ЕТКА да провери колко точно събира
Васко , Никси

Някой колега няма ли аутодата или ЕТКА да провери колко точно събира
Васко , Никси
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Данните и за двете коли ABD-5,6l и за ААМ-6литра откъде мислиш съм ги взел?Да ти дам жокер - почва с "Ауто-" и завършва на "-дата" 2005г.В който и да е двг,охладителната течност е поне 5+литра.Ако е по-малко не си върши ралтата както трябва.
Да допълня само-като източваш антифриза винаги остава малко в системата,няма начин.ЗАдължително остава поне малко течност в радиатора на парното.Затова преди да се източи копчето за парното се врътва на макс "отопление".Аз със климатроника не успях да го направя тоя номер и източих към 5,2 литра вместо 6.
Да допълня само-като източваш антифриза винаги остава малко в системата,няма начин.ЗАдължително остава поне малко течност в радиатора на парното.Затова преди да се източи копчето за парното се врътва на макс "отопление".Аз със климатроника не успях да го направя тоя номер и източих към 5,2 литра вместо 6.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”