Термостата ми даде фира и сега много бавно загрява. Искам да си купя оригинален немски от някъде. Ще съм много благодарен на всички които ми препоръчат марка и магазин от който са доволни.
Искам да се отваря на 87 градуса както си трябва, може и цени да пишете.
От къде в София да си купя хубав термостат?
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз колега го смених моя преди 1 седмица "Calorstat by Vernet" поне така пише на кутията засега сум много доволен отваря си на 87 и го взех на 12 кинта от едно магазинче в пряката до училищния двор на Симеон това е пурвата пряка от дясно като тругнеш по Симеон от Опълченска към Ботев. Хубаво е да провериш и тръбичката която затваря термостата дали нее заминала и да си купиш нова защото един приятел си свали така термостата и капачката му се разпадан в ръцете. тази капачка която е и входна тръбичка е 6 кинта
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
От всички теми които изчетох за термостатите всички са доволни от тези за по 15-20-25 лв...но останах с впечатление че се сменят доста често за мене често също е 1 година...какъв е смисъл всяка година да даваш по 20 лв като за 50 с оригинален няма да се прецака толкова бързо...пък и ако го сменяш във ФВ си имаш и гаранция...цялата манипулация с нов антифриз и т.н. ти е както следва:
Термостат 54,37лв + пръстен 3,02лв. + антифриз 36,80лв. + труд 81лв.
това са цени към дата 13.12.2008 - тогава ще ми го сменят в порше изток!
Термостат 54,37лв + пръстен 3,02лв. + антифриз 36,80лв. + труд 81лв.
това са цени към дата 13.12.2008 - тогава ще ми го сменят в порше изток!
-
TheSheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да използвам темата...
Тъй като парното не духа много много топло (по-скоро хладно) съседа ми каза, че имал същия проблем и като сменил термостата се оправил. Когато е загряла и не съм пускал парното да духа, след като го пусна духа топло за 5сек и после пак почва хладно. Въпросът ми е : той каза, че са му сменили термостата с такъв втора употреба ама оригинален бил и това преди 4 години(още няма проблеми). За всичката работа му взели 20лв + миенето на колата даже
Според вас да ходя ли и аз там да ми слагат термостат втора ръка или да си взема някакъв нов?
Колата е джета2.
Извинявам се, че леко се отклонявам от темата.

Тъй като парното не духа много много топло (по-скоро хладно) съседа ми каза, че имал същия проблем и като сменил термостата се оправил. Когато е загряла и не съм пускал парното да духа, след като го пусна духа топло за 5сек и после пак почва хладно. Въпросът ми е : той каза, че са му сменили термостата с такъв втора употреба ама оригинален бил и това преди 4 години(още няма проблеми). За всичката работа му взели 20лв + миенето на колата даже
Според вас да ходя ли и аз там да ми слагат термостат втора ръка или да си взема някакъв нов?
Колата е джета2.
Извинявам се, че леко се отклонявам от темата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”