Не варви добре на бензин

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Saho_Golf
Автомобил:
Двигател:

Не варви добре на бензин

Мнениеот Saho_Golf » Сря 05 окт 2011 14:23

Колеги имам странен проблем от както един приятел ми продаде бензин на черно източен от цистерна директно беше около 6 литра сипиах ги и след известно време забеляззах,че кабела на Ламба сондата е скъсан.Оголих го и го вързах пак,но колата почна да не варви няма и стабилни ниско обороти на празен ход неможе да ускорява абе все едно е запушена. Искам да попутам на какво може да се дължи това?

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Не варви добре на бензин

Мнениеот fill » Сря 05 окт 2011 15:35

Saho_Golf написа:Колеги имам странен проблем от както един приятел ми продаде бензин на черно източен от цистерна директно беше около 6 литра сипиах ги и след известно време забеляззах,че кабела на Ламба сондата е скъсан.Оголих го и го вързах пак,но колата почна да не варви няма и стабилни ниско обороти на празен ход неможе да ускорява абе все едно е запушена. Искам да попутам на какво може да се дължи това?

viewtopic.php?f=5&t=303&p=3069298#p3069298 :!:

Saho_Golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Saho_Golf » Сря 05 окт 2011 16:58

И за какво ми е този линк? Мен ме интерасува по темата

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Сря 05 окт 2011 17:05

Saho_Golf написа:И за какво ми е този линк? Мен ме интерасува по темата

Линка ти го пратих да го прочетеш.
Хвърлих боб ама днес е много мълчалив и не ми каза кое по-точно не върви добре на бензин. Предположи че е сенокосачката. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Сря 05 окт 2011 17:31

Saho_Golf написа:Колеги имам странен проблем от както един приятел ми продаде бензин на черно източен от цистерна директно беше около 6 литра сипиах ги и след известно време забеляззах,че кабела на Ламба сондата е скъсан.Оголих го и го вързах пак,но колата почна да не варви няма и стабилни ниско обороти на празен ход неможе да ускорява абе все едно е запушена. Искам да попутам на какво може да се дължи това?

Ебаси обяснението scare
Преди или след като оголи кабела започна да прави проблеми.Ако е тогава още ли караше с крадения бензин,и т.н.
Обясни по подробно,а не се карай на колегите,те искат да помогнат,плюс това се пита не попутва :mrgreen: ,кажи сипвал ли си бензин след това.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Сря 05 окт 2011 20:21

dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее" :screwy могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”