KR с megasquirt ?!?!
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
KR с megasquirt ?!?!
Здравейте момчета! Имам един доста голям въпрос, относно megasquirt ?!? Доста хора от форума гледам, че са махнали стария механичен инжекцион и са сложили електрически, въпроса е - всеки ми разправя, че се слагала електроника megasquirt на колата, вярно мощността се увеличавала за сметка на това колата почвала да гори 20 (говора за разход на гориво на бензин) ?! Възможно ли е това, такъв разход при нормално каране, може ли с друга електроника, но разхода да си е като на КР и за каква сума говориме да се смени инжекциона ?
Re: KR с megasquirt ?!?!
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Е да ама не да карам с 50 и да ми дава разход 30 за това говора, а като цяло освен mega-та, какъв друг избор има, препоръчайте нещо момчета 

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Карай си с К-джетроника ако нямаш газ и е наред няма да имаш ядове.
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Stenly написа:Карай си с К-джетроника ако нямаш газ и е наред няма да имаш ядове.
Т'ва кво трябва да значи че с mega-та ще ми дава доста голям разход дори и при нормално каране и по-добре да не права нищо ?
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При всички компоненти работещи в механичния инж. разхода е нормален.. естествено ,че мегата е по умна и можеш да нагласяш нещата по-прецизно. К-джет-а е олд скул технология но за мен остава най-надеждната поддържа ли се като хората.С малко знания и модификация по инжекциона се получава много приятен автомобил за каране;)
колега ако караш с 50 разхода ще е 10 а не 30 .намери 4овека които разбира и слагаи мега,при добри настроики и добре монтирана мега няма да имаш никви проблеми .4елия филм е 4е минаваш от мех. инжекция към ел. инжекция ,потърси в силов тунинг там има инфо за мега и хора разбирашти от нея
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Някой кадърен майстор в София ? 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”