golf 3,1.6-бензин - гасне
-
- Автомобил:
- Двигател:
golf 3,1.6-бензин - гасне
Здравейте!Проблема е следния:имам golf 3,1.6-бензин.От скоро гасне примерно след 3-4км.После запалва веднага,но някои път след 4 опита.Даите идеи на какво може да се дължи това.Дали е от дистрибуторната капачка-незнам!!!
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Re: golf 3,1.6-бензин - гасне
И моят Голф3 ме мъчи повече от година.Като работи работи идеално и разход добър и мощност. И изведнъж угасва / първоначално беше придърпване за секунда-две/.Аз че не знаех какво му е не знаех, но и майсторите в сервиза не знаеха/ на диагностика нищо не излизаше/. И като се почнаха едни замени на части та цяла година. Първо смениха реле30, после реле167,после бензинова помпа.Проблема си оставаше.След това бензинов филтър,чистене на дюзи на ултразвук,свещи нови- не помогна и това.Последва нова бубина с комутатор, след нея дистрибуторна капачка и палец нови и това не помогна.
На 18май ми угасна пак и в сервиза аз ги накарах да сменят датчика на Хол, който е на делкото.
От тогава мотора не ми е угасвал - повече от четири месеца. Никога не гаснеше на студен мотор,след като загрее и започваха номерата.
На 18май ми угасна пак и в сервиза аз ги накарах да сменят датчика на Хол, който е на делкото.
От тогава мотора не ми е угасвал - повече от четири месеца. Никога не гаснеше на студен мотор,след като загрее и започваха номерата.
При мен проблема е същия на голф 3 1.6 , от вчера почна да ми гасне , днеска не ми е гаснела ама за сметка на това няма вътък , се едно дърпам ремарке и си мисля че това може да е от катализатора.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това ме претеснява,да не сменя 100 неща,а накрая да се окаже едно.Утре ще видим какво ще каже майстора.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Оказа се бензиновота помпа.Смениха я.Вече втори ден всичко е наред.Мерси на всички и приятен ден

-
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко е добре, когато свършва добре!alexandra написа:Оказа се бензиновота помпа.Смениха я.Вече втори ден всичко е наред.Мерси на всички и приятен ден![]()
![]()

Макар, че аз лично не вързах добре
със смяната на бензиновата помпа, но да предположим, че дефектът и е бил такъв и е наложителна смяната иalexandra написа:гасне примерно след 3-4км.После запалва веднага,но някои път след 4 опита.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”