Трополене отпред дясно

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Golf_Mon
Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
Двигател: бензинов

Трополене отпред дясно

Мнениеот Golf_Mon » Чет 06 окт 2011 9:36

Oт скоро време усещам някакво като трополене от дясната предна част на колата. Звука е идентичен с това да съм нагазил лепкав асвалт и докато се отлепи от гумата да тропа. Но в случая явно не е от гумата / джантата . Защото смених предна дясна със задна дясна за пробата – проблема си го има. При по ниска корост се усеща и като ускоря и звука става по често. С скорост над 60 изобщо не се чува. Също намалява и при завой ляв/десен дори и с по ниска скорост. След щателна проверка на предницата , всичко е наред остава да е лагер на полуоската. Дали този лагер може да ме остави насред пътя , защото ми предстои пътуване до Търново и обратно. С други думи дали АКО е лагер на полуоската може ли да се скапе бързо или няма да му е проблем 5-600 км? Или ако се сещате за нещо друго от което може да идва този шум , но явно е нещо което се върти .

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Re: Трополене отпред дясно

Мнениеот IvanMan » Чет 06 окт 2011 19:03

dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее" :screwy могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”