Не варви добре на бензин
Не варви добре на бензин
Колеги имам странен проблем от както един приятел ми продаде бензин на черно източен от цистерна директно беше около 6 литра сипиах ги и след известно време забеляззах,че кабела на Ламба сондата е скъсан.Оголих го и го вързах пак,но колата почна да не варви няма и стабилни ниско обороти на празен ход неможе да ускорява абе все едно е запушена. Искам да попутам на какво може да се дължи това?
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Не варви добре на бензин
Saho_Golf написа:Колеги имам странен проблем от както един приятел ми продаде бензин на черно източен от цистерна директно беше около 6 литра сипиах ги и след известно време забеляззах,че кабела на Ламба сондата е скъсан.Оголих го и го вързах пак,но колата почна да не варви няма и стабилни ниско обороти на празен ход неможе да ускорява абе все едно е запушена. Искам да попутам на какво може да се дължи това?
viewtopic.php?f=5&t=303&p=3069298#p3069298

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Saho_Golf написа:И за какво ми е този линк? Мен ме интерасува по темата
Линка ти го пратих да го прочетеш.
Хвърлих боб ама днес е много мълчалив и не ми каза кое по-точно не върви добре на бензин. Предположи че е сенокосачката.

- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Saho_Golf написа:Колеги имам странен проблем от както един приятел ми продаде бензин на черно източен от цистерна директно беше около 6 литра сипиах ги и след известно време забеляззах,че кабела на Ламба сондата е скъсан.Оголих го и го вързах пак,но колата почна да не варви няма и стабилни ниско обороти на празен ход неможе да ускорява абе все едно е запушена. Искам да попутам на какво може да се дължи това?
Ебаси обяснението

Преди или след като оголи кабела започна да прави проблеми.Ако е тогава още ли караше с крадения бензин,и т.н.
Обясни по подробно,а не се карай на колегите,те искат да помогнат,плюс това се пита не попутва

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”