Трополене отпред дясно
- Golf_Mon
- Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
- Двигател: бензинов
Трополене отпред дясно
Oт скоро време усещам някакво като трополене от дясната предна част на колата. Звука е идентичен с това да съм нагазил лепкав асвалт и докато се отлепи от гумата да тропа. Но в случая явно не е от гумата / джантата . Защото смених предна дясна със задна дясна за пробата – проблема си го има. При по ниска корост се усеща и като ускоря и звука става по често. С скорост над 60 изобщо не се чува. Също намалява и при завой ляв/десен дори и с по ниска скорост. След щателна проверка на предницата , всичко е наред остава да е лагер на полуоската. Дали този лагер може да ме остави насред пътя , защото ми предстои пътуване до Търново и обратно. С други думи дали АКО е лагер на полуоската може ли да се скапе бързо или няма да му е проблем 5-600 км? Или ако се сещате за нещо друго от което може да идва този шум , но явно е нещо което се върти .
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: Трополене отпред дясно
dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”