Парно
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Парно
Някой знае ли защо като сложа на климатик, да духа към мен,парното духа силно,като го преместя на нормалното положение осезателно намалява духането,долно лостче е на топло.Казаха ми нещо за вкуумните клапи,кажете как да го отстрня проблема,иде зима.
- GTivan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Принципно имаш 4 оправляващи вакуума, които излизат от конзолата.
Три от тях са за това къде да духа, а последния е за климатика дали да вкарва въздух от вън или да върти само този от купето. Според мен той е проблемния.Преди една две седмици се занимавах точно с тези клапи, цялото табло беше вън от колата. Ако искаш мога да помогна.
Три от тях са за това къде да духа, а последния е за климатика дали да вкарва въздух от вън или да върти само този от купето. Според мен той е проблемния.Преди една две седмици се занимавах точно с тези клапи, цялото табло беше вън от колата. Ако искаш мога да помогна.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Парно
Аз пък преди месец сменях радиоторчето на парното и направо ми се реве,ако пак трябва да свалям всичко.Ок тия вакууми са си навътре,в таблото?
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Парно
Братле,ти явно нещо не ме рзбираш-нали първото положеие е 0 и после следват трите за климатика,след климатика са си норалните степени.Та моят климатик не е пълен,като сложа на първото за климатик,а и на което и да е от другите си духа екстра,а на нормално парно значително отслабва,долното си е на топло,когато долното е на топло климатикът пуска ли се?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”