Правене на червени ленти по броните като на GTI
Правене на червени ленти по броните като на GTI
Колеги дайте някаква идея с какво мога да направя тези кантове червените по броните като на gti http://www.netcarshow.com/volkswagen/19 ... per_01.htm
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Правене на червени ленти по броните като на GTI
Най-добре си намери съответните брони (или ленти ако се махат отделно) - няма да ти направи колата GTI, ама поне ще изглежда автентично. Всичко останало е пернишки тунинг...
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Haralampi написа:Най-добре си намери съответните брони (или ленти ако се махат отделно) - няма да ти направи колата GTI, ама поне ще изглежда автентично. Всичко останало е пернишки тунинг...
Тука не съм съгласен.
Виждал съм поне 10-тина коли с направени ленти от фолио, специално автомобилно за външни условия.
Смея да твърдя, че надали тука в БГ има останали повече от 7-8 коли с автентичен кант.
Моята също така е направена и макар за някои да е перник тунинг на мен ми харесва и придава автентичност само по себе си.
Е да, ако кант-а се направи на 1,4 Голф 3 сигурно ще си прав....
До автора
Правено е многократно.
Фолио.
- Haralampi
....Най-важното е на теб да си ти харесва
Щом те кефи, всичко е наред.
Щом те кефи, всичко е наред.Re: Правене на червени ленти по броните като на GTI
колега щом си направил твоята можеш ли да ми пратиш линк или да ми кажеш с какво фолио си ги направил и как става точно че то е много тясна лентичка
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Мястото за кант-а е точно 5мм.
Отиваш в магазин за фолиа, избираш си цвят, казваш им да ти го нарежат на плотер на лентички по 5мм. и това е.
Не е голяма философия. Трябва да имаш точна ръка за лепенето.
Виж в гаража ми как станаха моите, благодарение на един мнооого дабър колега..

Отиваш в магазин за фолиа, избираш си цвят, казваш им да ти го нарежат на плотер на лентички по 5мм. и това е.
Виж в гаража ми как станаха моите, благодарение на един мнооого дабър колега..

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
yoan4o написа:Мястото за кант-а е точно 5мм.
Виж в гаража ми как станаха моите, благодарение на един мнооого дабър колега..![]()
И с боя е вариант , просто този с фолиото е по-лесен , евтин и бърз за да бъде направен .
Ако ли искаш да ги направиш по подобие на оригинала ти е нужна боя , но не обикновенна .
п.с. Смятам , че това не е "Пернишки тунинг" . Как мислите , дали Германците са чували за този вид тунинг когато са правили Голф 2 и Голф 3 ?
Yoancho , твоите лентички добре изглеждат , макар и от далече .
- Haralampi
Deo88 написа:п.с. Смятам , че това не е "Пернишки тунинг" . Как мислите , дали Германците са чували за този вид тунинг когато са правили Голф 2 и Голф 3 ?
...А дали Германците са го правили с лентички от железарията и то на коли, които едва вдигат 120 (нямам предвид колата на колегата а общия случай при "пернишки тунинг")?
Но пак казвам... важното е на вас да си ви харесва. За мен най-хубави вид на една кола е оригиналния или подобрен с оригинални части и компоненти (или качествени и стилни такива от други производители, например Hella).
Но това е моето мнение, не искам да влизам в спор. Просто реших да го споделя. На свинче звънче... нали имаша една такава приказка...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”