Странен шум.
- Zyeka
- Автомобил: Vw Golf Mk7 GTI
- Двигател: 2 0 GTI
Странен шум.
Здравейте ! От няколко дена насам се появи шум а той е : Като тръгвам бавно се чува тропане все едно е каре но не е каре понеже каретата са ми нови също така и при по силно натискане на спирачката пак се чува същия шум ? някой да има някаква идея и да му се е случвало или да го карам в сервиза ? 
- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
Re: Странен шум.
Влез в канала и си затегни втулките на носачите. Успех
- Zyeka
- Автомобил: Vw Golf Mk7 GTI
- Двигател: 2 0 GTI
това не са ли вселенови втулки ? и как да ги затегна ?
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Zyeka написа:Здравейте ! От няколко дена насам се появи шум а той е : Като тръгвам бавно се чува тропане все едно е каре но не е каре понеже каретата са ми нови също така и при по силно натискане на спирачката пак се чува същия шум ? някой да има някаква идея и да му се е случвало или да го карам в сервиза ?
Много ми е чудно как още на са ти заключили темата колега.И поне напиши в заглавието на темата за каква кола става въпрос,година на производство.А не имам странен шум.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”