Компютър Голф 3
- danielfilth88
- Автомобил:
- Двигател:
Компютър Голф 3
Здравейте, колеги, наскоро бях пуснал тема, че имам проблем с Голфа при рязко настъпване че бучи гадно двигателя и забива муцуната. След 2 дена чопкане и тестове в сервиза се оказа че ми е изпляскал компютъра. Карам Голф 3 1.6 101 коня АЕК. Ако някой има идея откъде мога да си взема здрав и по-евтин компютър да помага, че съм слушал хорър истории за цените на компютрите и се чудя дали няма да се наложи да я продавам....
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Компютър Голф 3
автоморга. Друга възможност (която да не струва повече от цялата кола) май няма.
И все пак посочи моделът/номерът на въпросното устройство - може би някой ще може дори да ти предложи.
И все пак посочи моделът/номерът на въпросното устройство - може би някой ще може дори да ти предложи.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
През месец май имах проблеми с мотора на Голфа и последните съмнения бяха за повреда в контролера.
В автоморгите цените бяха 100-120лв,но нямаше точно като за моя мотор.В магазините за оригинален, с поръчка и доставка от Германия цени 1800 - 2000лв.
След смяна на датчик на Хол се оказа,че контролера си е изправен.
В автоморгите цените бяха 100-120лв,но нямаше точно като за моя мотор.В магазините за оригинален, с поръчка и доставка от Германия цени 1800 - 2000лв.
След смяна на датчик на Хол се оказа,че контролера си е изправен.
viewtopic.php?f=45&t=287954&hilit=%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8+%D0%B0%D0%B5%D0%BA
Ето ти една обява от нашия форум.Далеч си ми иначе мога да ти помогна да разбереш дали е от него.Не искам да оспорвам заключението от сервиза ама я му издърпай буксата на дебитомера и пробвай така.Имай впредвид че ще ти трябва и кабел VAG-Kom ако имаш имобилайзер.Няма да го запалиш с новия компютър без да ги запознаеш
.Поздрави 
Ето ти една обява от нашия форум.Далеч си ми иначе мога да ти помогна да разбереш дали е от него.Не искам да оспорвам заключението от сервиза ама я му издърпай буксата на дебитомера и пробвай така.Имай впредвид че ще ти трябва и кабел VAG-Kom ако имаш имобилайзер.Няма да го запалиш с новия компютър без да ги запознаеш
.Поздрави 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”