колеги искам да си слагам дневни светлини,но незнам как да ги свържа има 3 кабела жълт,бял и черен :като чернич и белия са за +-са и масата но жълтия незнам за какво е моля помогне те как да ги свържа....
! ! ! Благодаря предварително ! ! !
Дневни светлини голф 4 въпрос
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Дневни светлини голф 4 въпрос
Колежката с боба е в отпуска, та е хубаво да ни светнеш какви са тия дневни светлини дето искаш да слагаш, къде точно се каниш да ги вържеш и т.н. 
колега това и аз питам мислч да ги злагам под халогените или над тях,но незнам къде да ги вържа това питам и аз???
- Haralampi
ico89 написа:колега това и аз питам мислч да ги злагам под халогените или над тях,но незнам къде да ги вържа това питам и аз???
Ами като не знаеш за какви жици говориш.... а и обикновено освен ако не си купил нещо китайско от битака идва с инструкция как и къде се връзва! Защо не сложиш един модул, който да ти направи дългите - дневни ами искаш да си циганиш колата (допускам, че щом няма инструкция става дума за китайски боклук).
не колега на филим са но ми ги подариха и ми садоха само светлините без ни6то друго
- Haralampi
ico89 написа:не колега на филим са но ми ги подариха и ми садоха само светлините без ни6то друго
Страницата на производителя?
Поне аз не мисля, че дневните е редно да бъдат включени просто на +/- или поне не качествените. Трябва да минат през реле, през шалтер и т.н..... За това и е редно да дадеш малко повече информация за продукта за да може евентуално някой със същия или сходен да може да ти даде съвет.
Така универсално, не знам как би станало...
ами със 24-28 диода са,и както казах имат 3 изходя6ти каббела жълт,черен и бчл з това питам дали някой знае кой за какво е,и да ми обчснчт точно това как да ги звърйа през реле ли,как нчмам си на идея и аз . . . 
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Пусни поне някоя снимка да видим за какво става въпрос.Ако не ти е ясно всеки чевъртък има сбирки на гребната можеш да дойдеш и да ти каже някой как се връзват.
Ами добре колега много ти благодаря ама аз и не познавам никого и ще мие малко неудобно как да се изтърся така
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
ico89 написа:Ами добре колега много ти благодаря ама аз и не познавам никого и ще мие малко неудобно как да се изтърся така
Нищо не ти пречи да дойдеш.Ще се запознаеш с доста хора.Няма да те ядем
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”