VW Vento 1995 г. - Можели само багажника да се отклучва
- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
VW Vento 1995 г. - Можели само багажника да се отклучва
Здравейте колеги стана ми интересно при VW Vento 1995 г. с централно заключвано.Може ли когато колата е заключена и примерно ми потрябва нещо което е в багажника и да не отключвам цялата кола, а само да отключа багажника.Защото моята ключалка не отклучва или и има нещо или просто е направено само с централното да се отклучва багажника.
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Можели само багажника да се отклучва
На моето Голфче 1997-ми набор по принцип ключът не влиза докрай в ключалката на багажника и не може да се отключва с ключа. Когато си декодирах VIN номера с един уеб декодер, който за съжаление вече не работи, видях че е било поръчано така - с неотключваема отделно 5-та врата.
Сигурно и при теб е така.
Сигурно и при теб е така.
- AnCh0
тоест че немога да го отключа багажника отделно трябва да отключа цялата кола ;(
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
отключва се само багажника,не се чува да сработва вакуума,значи колата си седи заключена, това на голф 3 92набор
Пичагата над мен, добре каза, зависи как ти е поръчана колата от завода! Примерно моята 1993г Голф със заводска аларма, неможе да се отключи само с ключ багажника, а само с алармата! Даже ключа не влиза вътре!
(Незнам дали 5-тата врата не е сменявана де
) Според мен може да си го направиш. Като си купиш друг патрон с ключ и ще отваряш само багажника, иначе незнам да има такива Голф 3-ки с фабрични екстри всяка врата по отделно да се отваря 
(Незнам дали 5-тата врата не е сменявана де
) Според мен може да си го направиш. Като си купиш друг патрон с ключ и ще отваряш само багажника, иначе незнам да има такива Голф 3-ки с фабрични екстри всяка врата по отделно да се отваря - AnCh0
Re: VW Vento 1995 г. - Можели само багажника да се отклучва
благодаря за бързите и точни отговори 
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Има два варианта при стандартното изпълнение на Ц.З.Първият е чрез вакуумното моторче-ама се активира за цялата кола(4 врати,багажник,резервоар).Механично-чрез ключа се отключва само багажника,ама ако е в "алармено" положение...пищи!Аз съм го "измислил",като ползвам една ел машинка за заключване-монтирана на мястото на вакуумната машинка.Преработил съм я подходящо(да се връща чрез пружинка) и се свързва към изхода "втори канал" на алармата.Всичко е приготвено,но не съм монтирал.Отвсякъде погледнато-трябва да сработи,ама ще мисля и за резервоара нещо.
По-скоро отиваме към раздел "сделай сам"
По-скоро отиваме към раздел "сделай сам"
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
На моя Голф3 /1994г/ багажника се отключва с ключа,при заключена кола.Аларма нямам.Централното работи нормално.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”