Колеги, някой има ли инфо на колко хил. км. се сменят кабелите за свещи (Г3, бензин, моно, 1.6). Все пак зависи от типа на кабела и марката но става дума за читави не менте.
Какво ще кажете за Тесла кабеляк, някой има ли с такива да сподели?
Благодаря предварително!

Кабели за свещи. Kолко км пробег издържат?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Кабели се сменят когато има пробие.
Иначе Тес ла кабели биват. Има сини присаждал съм ги на Тойо бус и е 6+.Евтиния бяха по около 5-12лв в зависимост от дължината преди 2 години.Обаче имаше едни кабели с лули комплект- бягай надалече - пращят резисторите в лулите и се виждаш в чудо.
Ако изолацията не е притрита няма проблеми с кабела.
Иначе Тес ла кабели биват. Има сини присаждал съм ги на Тойо бус и е 6+.Евтиния бяха по около 5-12лв в зависимост от дължината преди 2 години.Обаче имаше едни кабели с лули комплект- бягай надалече - пращят резисторите в лулите и се виждаш в чудо.
Ако изолацията не е притрита няма проблеми с кабела.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
mk3 написа:Днес инсталирах Тесла кабели с лулите и не забелязвам да има влошаване. Мисля че даже по-добре реагира на подаването на газ. На лулите има надпис 1 кОМ. С "пращят резисторите в лулите" какво точно имаш предвид? Нещо изгарят ли или ...?
Точно това имам в предвид. прекъсва резистора и лулата трябва да я хвърляш, а е зор да намериш само лула.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”