Проблем със скоростите на Голф 5
-
DeluxBRE
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със скоростите на Голф 5
Здравейте.Карам голф 5 и днес ми се случи нещо лошо.На 3500 оборота сменям от 1ва на 2ра предавка при което скоростите изхъркаха.Спрях на светофара и хоп 1-ва предавка неможе да влезне потеглих на 2ра отбих отстрани и пробвах десетки пъти и неще и неще да влезне въпросната 1ва ! Нека ако някой знае и е имал подобен проблем да сподели ще бъда благодарен : ) П.С дали може да е някой синхронизатор и ако е той,дали подлежи на смяна
Последна промяна от brabus на Съб 22 окт 2011 23:25, променено общо 1 път.
Причина: Неправилен раздел! Неправилно заглавие! Одобрих, но внимавайте как оформяте темите и къде ги слагате.
Причина: Неправилен раздел! Неправилно заглавие! Одобрих, но внимавайте как оформяте темите и къде ги слагате.
-
jimmy freiburg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със скоростите на Голф 5
Приятел,надявам се да е синхронизатор.Бензинова ли е петицата,че си я изцедил до 3500 на 1ва?А как ти е съединитела?Преди нормално ли влизаха 1ва и задна?Съвета ми е-добър сервиз и малко парички да си приготвищ.Ако имащ късмет ще се разминеш със сваляне на скоростна кутия и дребен ремонт.Виж добър сервиз или по-добре опитай при клубните майстори,ако некой работи наблизо.
Късмет и пиши какво е било!
-
DeluxBRE
- Автомобил:
- Двигател:
jimmy freiburg написа:Приятел,надявам се да е синхронизатор.Бензинова ли е петицата,че си я изцедил до 3500 на 1ва?А как ти е съединитела?Преди нормално ли влизаха 1ва и задна?Съвета ми е-добър сервиз и малко парички да си приготвищ.Ако имащ късмет ще се разминеш със сваляне на скоростна кутия и дребен ремонт.Виж добър сервиз или по-добре опитай при клубните майстори,ако некой работи наблизо.
Здравей.Голфчето е бензиново да ! Днес го закарах на сервиз и ми казаха същото което казваш и ти -най-вороятно синхронизатор : ( Казаха че цялата работа опира до сваляне на скоростите.Момчето при което я оставих (мой познат) пробва да види дали може да направи нещо без да я сваляме,но каза че няма как ! Отговора му беше "най-веороятно синхронизатора на 1ва е заклинил,защото останли предавки от задна до 6-та включително (без първа)влизат като по книга.Ще чакам и като разбера от какво е проблема ще споделя за да се знае. П.С. но в крайна сметка,сега съм без автомобилчето ми защото момчето при което я закарах каза че ако тръгвам на 2ра много бързо ще износя съединителя и тогава още повече пари трябва да се дават.И колега благодаря ти за съвета
Колега говорите за 3500 оборота от 1ва на 2ра което за мен е очудващо.Аз при по-
малко от 2000 об.съм вече на 5та и от колко време превключвате на ниски предавки на такива високи обороти.Ако сте от Варна ще Ви посъветвам в кой сервиз да Ви
решат проблема без да ви разправят приказки от хиляда и една нощ на много добра
цена както на части така и за труд.Успех.
малко от 2000 об.съм вече на 5та и от колко време превключвате на ниски предавки на такива високи обороти.Ако сте от Варна ще Ви посъветвам в кой сервиз да Ви
решат проблема без да ви разправят приказки от хиляда и една нощ на много добра
цена както на части така и за труд.Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”