СПОРТЕН ФИЛТЪР БЕЗ ТРЪБА НА ГОЛФ 3 1.4 МОНО
- Golf_GL_momo
- Автомобил:
- Двигател:
СПОРТЕН ФИЛТЪР БЕЗ ТРЪБА НА ГОЛФ 3 1.4 МОНО
Здравейте колеги, искам да попитам какво ще стане ако сложа спортния филтър направо на инжекциона без тръба повече ли ще харчи, по добре ли ще върви общо взето искам да знам всички плюсове и минуси.И ако отворя дупка в капака за да влиза по студен въздух.Голф 3 1.4 моно бензин 1993 АБФ.Благодаря! 
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
Re: СПОРТЕН ФИЛТЪР БЕЗ ТРЪБА НА ГОЛФ 3 1.4 МОНО
Според мен нищо по-добро няма да стане освен да бръмчи повече 

-
keymaker
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Golf_GL_momo написа:Голф 3 1.4 моно бензин 1993 АБФ.Благодаря!
Не ,че нещо ,ама мие интересен тоя АБФ 1.4 моно
- kcars
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колегата е допуснал грешка.Явно става дума за 1.4 ABD.Нежен автомобил идеален за градски условия.Мисля,че спортен филтър не му подхожда. На 60 к.с.двигател,кое му е спортното??? Това е гавра с колата.Карах 4 години ABD и съм супер доволен за разлика от общоприетите мнения.Ако имаш възможност сложи 17" джанти и климатик.Така или иначе си започнал да го правиш спортен.Надявам се,че не обиждам колегата мнението ми е добронамерено, без лоши чувства 
P.S:Oправи заглавието,ще ти заключат темата.
ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ!!!
точка 4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви

P.S:Oправи заглавието,ще ти заключат темата.
Последна промяна от kcars на Пон 24 окт 2011 9:05, променено общо 2 пъти.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Golf_GL_momo написа:Здравейте колеги, искам да попитам какво ще стане ако сложа спортния филтър направо на инжекциона без тръба повече ли ще харчи, по добре ли ще върви общо взето искам да знам всички плюсове и минуси.И ако отворя дупка в капака за да влиза по студен въздух.Голф 3 1.4 моно бензин 1993 АБФ.Благодаря!
Ще стане едно голямо нищо. Ако искаш да го позасилиш начините са съвсем други, намери донор ABU (това е тунингован ABD) и вземи това-онова от него
Но според мен не си струва инвестицията. Един колега продаваше турбо-кит за ABD мисля, поговори с него Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”