Каква е базовата аларма на голф 4 , производство 1999, може ли да се сложи аларма с чип?
А ми малко не съм се формулирала както трябва , извинете . Купихме си кола и ми трябваше бърза информация дали е възможно да има аларма колата ,затова питах и за базовата аларма . Оказа се че има Благодаря за отделеното внимание.
Базова аларма - голф 4
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Базова аларма - голф 4
Какво искаш да кажеш с това "аларма с чип"?
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Аз нищо не разбрах. Ако правилно схващам, в момента няма аларма никаква. Не знам какво искаш да кажеш с "базова" и "такава с чип", но ако сега няма аларма, може да се монтира такава, която в допълнение ще ти контролира централното и комфорт модула (ако има такъв).
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
А бе пич,едно ще ти кажа слагай аларма че голф 4 е най-крадената кола така да се каже в София,Пловдив,Варна...може да обърнеш внимание има спецялна тема за откраднати автомобили!
Бъди бърз,преди някой да те е изпреварил!
Има един виц за vw:
Един крадец/автоджамбаз,докато мине покрай един vw и вече го кара!
Сега малко по сериозно има хубави български аларми на по 100 и нагоре лева.Съветвам те това да е първото нещо което да направиш за голфчето си,преди да му смениш ролки и ремъци!
Бъди бърз,преди някой да те е изпреварил!
Има един виц за vw:
Един крадец/автоджамбаз,докато мине покрай един vw и вече го кара!
Сега малко по сериозно има хубави български аларми на по 100 и нагоре лева.Съветвам те това да е първото нещо което да направиш за голфчето си,преди да му смениш ролки и ремъци!

- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ползвам темата за един въпрос.
Нормално ли е с отключването на колата от ключалката, алармата да се изключва? имам предвид, ако някой отвори със шприц или квтото е там, пак ли ще се изключи? мислех си, че има някакъв чип в тея ключове, но със малкото сервизно черно ключе мога и да отключвам/спирайки алармата/ и да паля мотора, като останалите ключове ги бях оставил на около 30м от колата. нормално ли е това? лампата за имобилайзера си ми свети като дам на конакт и изгасва, но какъв е смисъла от него, като мога да запаля и с пластмасовото ключе.
Golf 4 2000 год
Нормално ли е с отключването на колата от ключалката, алармата да се изключва? имам предвид, ако някой отвори със шприц или квтото е там, пак ли ще се изключи? мислех си, че има някакъв чип в тея ключове, но със малкото сервизно черно ключе мога и да отключвам/спирайки алармата/ и да паля мотора, като останалите ключове ги бях оставил на около 30м от колата. нормално ли е това? лампата за имобилайзера си ми свети като дам на конакт и изгасва, но какъв е смисъла от него, като мога да запаля и с пластмасовото ключе.
Golf 4 2000 год
- madwifi
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: 1.9D AEF
Да нормално е. Има начин да се смени чрез VDS-Pro, да не се изключва алармата при отключване с ключ а само от дистанционното.
-
bobi1942
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги алармата е за парлама,трябва си каско да си спите спокойно.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Оригиналната аларма на голф 4 до 2001 я приемете за централно заключване..
А след 2001.. като цетрално заключване + обемни датчици!
Става,ако колкото да си отключите колата...и да става колкото да ви откраднат колата,или поне цд-то + усилвател и суб ако имате!!!
А след 2001.. като цетрално заключване + обемни датчици!
Става,ако колкото да си отключите колата...и да става колкото да ви откраднат колата,или поне цд-то + усилвател и суб ако имате!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”