Здравейте колеги,
Някой може ли да каже от кой VW е съвместима запалката с тази на Голф 3. Трябва ми запалка с по-голяма дълбочина от фабричната, защото не мога да си включа GPS-а.
Как се разглобява запалката, на букса ли е или е запоена? Ако е с букса - предложете нещо със същата букса.
Колата е Голф 3 комби, 1997 г. /по талон, но според стъклата е 1995 г./, двигател АЕК.
По-голяма запалка за VW Gol 3
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Re: По-голяма запалка за VW Gol 3
Аз си мислех, че запалките са стандартни. На Г3 не съм имал никога проблеми с GPS-a.. да не би проблемът да ти е в зарядното за кола? Провери дали не можеш да си купиш друго, което да пасва.
-
free_hard
- Автомобил:
- Двигател:
icefire написа:Аз си мислех, че запалките са стандартни. На Г3 не съм имал никога проблеми с GPS-a.. да не би проблемът да ти е в зарядното за кола? Провери дали не можеш да си купиш друго, което да пасва.
Благодаря за отговора колега. Не са стандартни явно. В предната ми кола /Рено Туинго/ ставаше без проблем, но на Голфа е късичка запалката и леглото в, което влиза. Слагам снимка на зарядното и на запалка, като моята /извинявам се ако някой колега си разпознае снимката, но я дръпнах от google - ще я изтрия, ако някой има против/.
п.п. Зарядното е оригиналното за HTC Diamond и с други коли не съм имал този проблем /Опел Корса и Волфо S80/.
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Много интересно... Аз съм тествал с оригинални зарядни за ASUS P535 и за HTC Sensation (предполагам, че за htc зарядните ни са еднакви) и не е имало проблеми. При теб какво всъщност се получава? Страничните ламаринки не опират в запалката? Или самото зарядно се изважда?
Ако просто запалката ти е плитка, единственото, което ми идва наум е, да идеш в някой магазин (или морга, ако искаш на старо), да си вземеш зарядното и да премериш коя ще стане.
Ако просто запалката ти е плитка, единственото, което ми идва наум е, да идеш в някой магазин (или морга, ако искаш на старо), да си вземеш зарядното и да премериш коя ще стане.
-
free_hard
- Автомобил:
- Двигател:
Самото зарядно не влиза до край в гнездото на запалката. Дава контакт на телефона, но при първата неравност изпада и съответно батерията пада за няколко минути при включен GPS. Ще обиколя из моргите да видя какво може да се пригоди за моя случай. А знаете ли, как се разглобява запалката?
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
TiL написа:Ми аз съм свалял пластмасат(панела) със запалката, но по-натам не съм стигал. Иначе може да бутнеш зарядното и едновременно със него и парче хартия(доста дебела трябва да е) отстрани за да захапе яко. И аз съм имал този проблем и съм го решавал с хартията (понеже не ми се налага често да включвам работи в запалката)
Аз този номер го правя на Корса Б - понеже кабелът се опъва и се вади от запалката, просто пъхвам една сгъната касова бележка отстрани и вече не мърда
Ако при колегата има как да стане по този начин, ще си спести едно разглобяване.
-
free_hard
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колеги, но това ще е временно решение /с хартийката/, ще обиколя из моргите и, когато намеря нещо подходящо ще споделя, как и какво.
Хубава вечер
Хубава вечер

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”