Здравейте колеги, колата е голф 3 GTI 16v, 94 г. с климатроник оригинален!
Според мен парното на колата не работи както трябва.Значи трябва да загрее на 80-90 градуса, чак тогава започва да духа топъл въздух и трябва да гo държа само на HI(на 30 градуса)на климатроника. До тези градуси духа топло, но едвам се усеща,до 70 градуса духа хладко, купето се затопля, но не е като в другите коли.Пресен случай от вчера, возих се в едно Audi A4 ми честно да ви кажа вътре беше като сауна, човек може пилета да пече на духалките

и беше загряло едва на 70 градуса, но при мен за съжаление не е така и не знам къде е проблема. Сменил съм всичко: радиаторче на парно(преди 4 год.), клапите са облепени с алуминиево фолио, системата е обезвъздушена както трябва(от малкото маркуче на казанчето си тече чист антифриз) , водната помпа и термостата са сменени (преди 3 год). Започвам да си мисля, че проблема е или във водната помпа или в термостата.И друго на извън градско ми държи само 80 градуса, а в града държи 90 и по някой път ги подминава.Перките се включват точно на 90 градуса и пак ги подминава. Вече не знам къде да търся проблема или просто това е парното на голф.Ако някой има идея нека пише. Благодаря Ви предварително!