Моля за помощ относно код на боя?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
mitko23
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: ABU 1993

Моля за помощ относно код на боя?

Мнениеот mitko23 » Пет 28 окт 2011 15:53

Здравейте колеги, налага се да взема боя за да си боядисам една врата и решетката на колата, но проблема е, че предишния собственик е махнал лепенката в багажника и не знам какъв е кода на боята. Ще приложа една снимка и ако някой може да се отзове, ще съм признателен :bowdown . Колата е Голф 3 1,6 MI 1993 г.
Изображение

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Моля за помощ относно код на боя?

Мнениеот radi_nrj » Пет 28 окт 2011 16:47

От снимката трудно се разбира. Виж LN5Y син перлен металик много често срещан сред голфитата от тия години.

mitko23
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: ABU 1993

Мнениеот mitko23 » Пет 28 окт 2011 17:09

radi_nrj написа:От снимката трудно се разбира. Виж LN5Y син перлен металик много често срещан сред голфитата от тия години.

Много благодаря колега. Това май се водеше Windsorblau ако не се лежа нали?

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Пет 28 окт 2011 17:30

radi_nrj написа:От снимката трудно се разбира. Виж LN5Y син перлен металик много често срещан сред голфитата от тия години.

Най-вероятно е този. Мноого разпространен цвят при по-ниските нива на оборудване (CL примерно). При по-високите нива на оборудване цветът бие повече на лилаво. Предполагам, че твоят е този, който колегата е казал.

Имай предвид, че тоя цвят не се цели много лесно. В никакъв случай не го поръчвай само по номер, а закарай цялата кола (не само капачката на бензина). В боята има малко перла, но достатъчно, за да те дразни после, ако цветът не е добре направен.

Аз си поръчах от този цвят преди 2-3 години в Глазурит - на Плиска и останах много доволен! Нямаше грам разлика в боята, после не можеше да се познае, че единият ми калник е пребоядисван наскоро (т.е. то може да се познае, но не и по цвета).

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”