Ремонтен комплект за ускорителна помпа Г2 - Решено!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Ремонтен комплект за ускорителна помпа Г2 - Решено!

Мнениеот Plamen_RI » Пет 06 окт 2006 8:29

Ще си призная с гордост колеги, че откакто го имам Дзверо, миналия ден за сефте влизам в магазин за авточасти :lol:
Та влизам миналия ден в тукашния Ауто+ /те иначе са нещо като франчайз/ и в още няколко дюкянчета за да си купя въпросния комплект и продавача ми вика - ами те се продават само по няколко наведнъж /майсторски комплекти им викали,само сервизи ги купуват/
Та мисълта ми е, дайте идея продава ли се по принцип нещто като за една помпичка :lol: пък ако има и някоя тънкост при смяната на платното и я споделите с мен, ще ви бъда много благодарен!

Последна промяна от Plamen_RI на Пон 23 окт 2006 12:00, променено общо 1 път.

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пет 06 окт 2006 8:44

колега за 2е2 се продава ремонтен комплект-около 20-25лв, отделно се продават само поплавък и игла. Но преди да си купиш комплектчето е хубаво да си свалиш твоето платно на ускорителната помпа и да идеш с него защото имат разлика в дължината на стеблото-и пак е по добре да си вземеш комплекта защото там има и гумичката която се слага на човката на ускорителната помпа, а е и хубаво да смениш и гарнитурката на капака на карба. Това е ако имаш въпроси пиши. Успех :D

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 06 окт 2006 15:45

имам останал някакъв комплект от 2 ката Харизвам ти го

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Сря 11 окт 2006 5:17

продават се и по отделно.Платното на ускорителната помпа(дългото)е 6.50лв.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Сря 11 окт 2006 13:33

Абе все още не мога да стопля, за помпата и за карбуратора ремонтния комплект един ли е или са два отделни? Щото един магазинер ми развиваше теорията че бил един, пък аз досега си мислех че са два....

ПС Пък тая тема все едно съм я пускал аз http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=28149

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пон 23 окт 2006 11:59

Проблема колеги в крайна сметка се реши със един спрей за карбуратори и сега не мога да си позная колата, откакто съм я взел не ми е вървяла така, ама какви боклуци излезнаха направо не е истина.....
Искам искрено да благодаря на хората от форума които ми помогнаха със съвети, и да знаят че без тяхна помощ нямаше да се справя, те си знаят кои са :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 23 окт 2006 14:00

Plamen_VR6 написа:Искам искрено да благодаря на хората от форума които ми помогнаха със съвети, и да знаят че без тяхна помощ нямаше да се справя, те си знаят кои са :wink:

Казвай ги кои са ей това е обществен форум трябва да ги знаем тия калпазанковци.... :smackbum

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Пон 23 окт 2006 19:09

Plamen_VR6 написа:Проблема колеги в крайна сметка се реши със един спрей за карбуратори и сега не мога да си позная колата, откакто съм я взел не ми е вървяла така, ама какви боклуци излезнаха направо не е истина.....
Искам искрено да благодаря на хората от форума които ми помогнаха със съвети, и да знаят че без тяхна помощ нямаше да се справя, те си знаят кои са :wink:

А би ли споделил марката на спрейчето и за какво точно е предназначено-почистване на нагар.... :D [/b]

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 23 окт 2006 21:52

[quote="
А би ли споделил марката на спрейчето и за какво точно е предназначено-почистване на нагар.... :D [/b][/quote]
Марки много - взимаш спрей за почистване на карбуратори. Те са на основа коресилин или ацетон.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Вто 24 окт 2006 10:07

Ами моя конкретно беше някакъв Игъл мисля...от Шел го взех, ама иначе Крис е прав, има най-различни марки ама работят на един принцип, най-често по бензиностанциите ги продават

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Вто 24 окт 2006 17:39

Plamen_VR6 написа:Ами моя конкретно беше някакъв Игъл мисля...от Шел го взех, ама иначе Крис е прав, има най-различни марки ама работят на един принцип, най-често по бензиностанциите ги продават

Благодаря ви :bowdown :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”