Самото тракане се появи преди по-малко от година . Имаше го малко време и изчезна . След няколко седмици пак се появи но за кратко и пак изчезна . Третия път на връщане от друг град карайки с нормална скорост 90 км./ч. осетих пак същото тракане , което го нямаше от около два месеца . Веднага карах колата на сервиз само да се качи някой и да ми каже дали знае от какво е , но като я подигнаха на подомник и запалих колата , дадох на скорост и тракането го нямаше .
Казах на един от монтьорчетата да се качи да направим едно кръгче и да чуе и да ми каже дали има на представа къде е проблема , но пустото тракане изчезна и никакво го нямаше пак около месец , а може и повече .
Днес пак се появи , но този път беше адското ...
Имах чувството , че се е развила полуоска и чука някъде , но като спрях колата и като ги размърдах и нямаха никакъв луфт ...

При потеглянето имаше пак тракане , 1-ва , 2-ра , трета и така всички .
Даже ми направи впечатлението , че този път като изключих от скорост имаше леееко тракане , но преди не се усещаше , а и сега небеше постоянно както при включена скорост .
На всички скорости го прави , а като изключа иззчезва . На задна карах малко и не го чух .
Търсих подобни теми , но повечето , които намирам са за тракане извън скорост , а при мен е само на скорост .
Нямам представа къде може да е проблема , вътрешно каре , скоростна кутия или нещо друго . Има ли вероятност да е от масло в скоростите , от доста време не съм доливал , но чесно казано този вариант мисля , че отпада , защото проблема го имам от около година , и от тогава до днес изчезва и се появява , но преди два часа тракането беше доста силно и често - 100км. постоянно тракане ...
Моля да пишат някои , които имат на представа за какво става въпрос и предполагат какво може да е или и те са имало подобен проблем .
Не искам само да се обърквам , и нека темата остане чиста и без излишен спам , защото да не правим и тук от мухата слон .
п.с. Знам , че е трудно така по мрежата някой да каже от какво може да е , но нека пишат хора , който знаят за от какво може да се появяват такива тракания .
Може да пишете и на лс .
Благодаря ви предварително !