Въпрос за Голф 1.6FSI
Въпрос за Голф 1.6FSI
Здравейте понеже ми предстои покупка на Голф V искам да попитам какъв е разхода на този автомобил в града.Имам един познат който кара Пасат 2.0 FSI в София му дава 13-14 което за мен е много.Предишната ми кола беше Голф IV 1.6 автоматик даваше ми разход като пасата.Вкраен случай ще мисля за TDI въпреки че не съм фен на дизеловите автомобили.
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Въпрос за Голф 1.6FSI
plmko написа:Здравейте понеже ми предстои покупка на Голф V искам да попитам какъв е разхода на този автомобил в града.Имам един познат който кара Пасат 2.0 FSI в София му дава 13-14 което за мен е много.Предишната ми кола беше Голф IV 1.6 автоматик даваше ми разход като пасата.Вкраен случай ще мисля за TDI въпреки че не съм фен на дизеловите автомобили.
8-14л/100км. Зависи от сезона, времето по което караш(трафик) и стила ти на каране.

hooligan_sk мерси за отговора ,но този диапазон от 8-14 ми изглежда много голям...като аргументи си прав , но все пак някой ако кара такъв автомобил да си каже мнението
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
plmko написа:hooligan_sk мерси за отговора ,но този диапазон от 8-14 ми изглежда много голям...като аргументи си прав , но все пак някой ако кара такъв автомобил да си каже мнението
Люлин-НДК-Люлин сутрин и вечер около час пик средно 10/100. Зимата 11-12л, лято, пролет около 9л
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”