Значи---след много теми за осветление на таблото почнах да си го сменям и успях---стана готино(смених SMD диодите по лсд-тата) но LCD-та при намаляне на силата на светене почнаха да пулсират.Ако някой има идея защо пулсират да каже.
Но нещата несвършиха до тук.
Реших да сменя и това на ключа за фаровете и там вече осрах сичко.
Пробвах се да изчистя зелената бленда но в резултат на това изтрих и самите означения и скапах целия ключ(оптично).
Молбата ми е--Ако някой знае къде се продават такива клучове но запазени щото моя беше като чисто нов и ще си личи ако е някой избелял --да сподели....Тъй като искам да слагам и холагени и регулеруеми фарове--->да е с тия екстри(не е задължително но бих се радвал).
Моля ви помогнете щото наистина си осрах колата и вече ми иде да се отепам.Щото един приател като ме видя кво правя вика ---Дявола като си няма работа си ебе децата----и беше прав.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

каквото човек сам си направи никой неможе да му го направи!
Muncho написа:.. а то.. бели кахъри
.
Виж по моргите... 100% ще си намериш ключ.. няма защо да се притесняваш.
Разбирам че не е толкова сериозно но като се качваш в колата само тва ти си набива в очите и най-лошото е че няма на кой да се сардиш щото сам си се преебал!
Аз на колегата Miki му писах ЛС но се пак каде е тоя "италянец"
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
smoky написа:Muncho написа:.. а то.. бели кахъри
.
Виж по моргите... 100% ще си намериш ключ.. няма защо да се притесняваш.
Разбирам че не е толкова сериозно но като се качваш в колата само тва ти си набива в очите и най-лошото е че няма на кой да се сардиш щото сам си се преебал!
Аз на колегата Miki му писах ЛС но се пак каде е тоя "италянец"
Напълно те разбитам.. и на мен ми е много гадно като знам че от опита ми да си измия сам колата съм си надрал боята.. макар всички да ми казват че грам не се виждало - аз знам!
Иначе това което ти си направил се оправя за 2-3 минути и 10-на лева. Заради това ти казах че са бели кахъри

Значи ходих до италянеца--За 10-лева ми предложиха няколко ключове но сичките бяха се едно ги е газил ТИР дори единия се беше разлепил целия.На симеон намерих също няколка но и те бяха яко преебани пак и арабите като разбраха че търся почнаха да надуват цените--магазин след магазин.
Ако някой продава такъв има и не му трябва---нека се счита свободен да ми го продаде.Аз все пак очаквам и NIksi76 да измисли нещо като за мен....
Ако някой продава такъв има и не му трябва---нека се счита свободен да ми го продаде.Аз все пак очаквам и NIksi76 да измисли нещо като за мен....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”