Та въпросът ми е дали е успял да преебе мотора ? И ако не е, къде да го заведа да му оправят колата!Много ще съм ви благодарен за всякаква помощ!
Откачен ангренажен ремък - Golf 4 1.9 TDI
Откачен ангренажен ремък - Golf 4 1.9 TDI
Колеги, преди малко ми се обади един приятел, който има Голф 4, 1.9 TDI и ми каза, че му се е разкачил ангренажния ремък
. Попитах го дали е сигурен, че е ангренажен ремък и дали е бил в движение и ми отговори, че се е случило, когато е тръгвал за работа. Излезнал от тях, качил се в колата, дал на задна, за да излезе от паркоместото и след 10-15 сантиметра колата изгаснала.Опитал да запали веднъж, но не можал и когато погледнал под капака, видял, че ангренажният му ремък е разкачен...Не съм видял колата и не съм сигурен дали наистина е ангренажния ремък,но ми каза, че е дебелия ремък, който е отстрани на мотора.
Та въпросът ми е дали е успял да преебе мотора ? И ако не е, къде да го заведа да му оправят колата!Много ще съм ви благодарен за всякаква помощ!
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откачен ангренажен ремък - Golf 4 1.9 TDI
Пистовия е.Ако е ангренажния няма как да го види без да свали капаците.Но иначе е възможно пистовия да прецака ангренажния,както се е случило при колегата Vaso 18.Ако е така няма да евтин ремонта.
Re: Откачен ангренажен ремък - Golf 4 1.9 TDI
И аз не му повярвах, че ангренажния, но не съм видял колата и казах това, което той ми каза. Препоръчайте добър майстор в или около София..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”